Keystone logo
University of Alabama at Birmingham

University of Alabama at Birmingham

University of Alabama at Birmingham

Invoering

De School of Public Health van de University of Alabama at Birmingham (UAB) is een van de beste educatieve waarden in het zuidoosten. Ons CEPH-geaccrediteerde volksgezondheidsprogramma staat nationaal op de 19e plaats door US News & World Report.

De University of Alabama at Birmingham School of Public Health ontving ook de 2020 Health Professions Higher Education Excellence in Diversity (HEED) Award van INSIGHT Into Diversity magazine, de oudste en grootste op diversiteit gerichte publicatie in het hoger onderwijs. Factor in betaalbaar collegegeld, concurrerende beurzen en de lage kosten van levensonderhoud in de omgeving van Birmingham en je hebt voordelen per dollar die ongeëvenaard zijn door de meeste openbare en particuliere universiteiten.

We werken met u samen om een opleiding aan te passen aan uw behoeften. We bieden een Bachelor of Science in Public Health (BS), Master of Public Health (MPH), Master of Science in Public Health (MSPH), Doctor of Public Health (DrPH) en Doctor of Philosophy (PhD) graden. Online MPH / MSPH, gecoördineerde opleidingen en graduate certificaatprogramma's zijn ook beschikbaar.

Locaties

  • Birmingham

    University Boulevard,1720, 35294, Birmingham

    Vragen