Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Invoering

De University of South Carolina School of Medicine Greenville is een vierjarige medische school in het hart van Prisma Health-Upstate, voorheen bekend als Greenville Health System, de grootste zorgverlener in de regio, en wordt ondersteund door twee decennia samenwerking in het leveren van uitgebreide medische onderwijs aan studenten van de University of South Carolina , de grootste openbare universiteit van de staat.

Er is een ander soort medische school in Upstate South Carolina, een plaats waar de doktoren van morgen vanaf dag één naast de artsen van vandaag en alle leden van het interdisciplinaire zorgteam trainen. De University of South Carolina School of Medicine Greenville biedt een praktische, realistische ervaring die niet alleen een belofte voor de toekomst is, maar een manier van leven.

De University of South Carolina School of Medicine Greenville is een plek waar studenten leren met behulp van de nieuwste klinische, informatie- en simulatietechnologie en waar ze de leiderschaps-, klinische en interpersoonlijke vaardigheden ontwikkelen die essentieel zijn om de volgende generatie patiëntgerichte gezondheidszorg met vertrouwen en mededogen.

Locaties

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Verenigde Staten

    Opleidingen

    Vragen