Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Invoering

Wanneer u voor verpleging in South Carolina kiest, leert u van bekwame opvoeders, clinici en onderzoekers. Wanneer u voor verpleging in South Carolina kiest, sluit u zich aan bij een team van zorgzame, toegewijde en innovatieve professionals. Als u voor verpleging in South Carolina kiest, kiest u ervoor om een leider te zijn.

Meer dan 10.000 verpleegkundigen zijn afgestudeerd aan het College of Nursing sinds het in 1957 het eerste nationaal erkende verpleegprogramma voor baccalaureaat van de staat werd. Onze afgestudeerden, die nu over de hele wereld zijn gevestigd, hebben bijgedragen aan het verbeteren van de toegankelijkheid en kwaliteit van de gezondheidszorg in heel South Carolina, de VS. en over de hele wereld.

Het College heeft actieve studentengroepen, waaronder de Student Nurses Association, Men in Nursing, Chi Eta Phi, Sigma Theta Tau International en Black Nurses Association. De decaan heeft een gevestigde adviesraad voor niet-gegradueerden en afgestudeerden om wederzijdse communicatie tussen studenten en het leiderschap van het college te bevorderen. Met een groeiende studentenpopulatie is de omvang van onze faculteit gegroeid tot 139 fulltime en parttime docenten die onze studenten betrekken bij onze onderwijs-, praktijk- en beleidsarena's. Al onze voltijdse faculteiten zijn doctoraal voorbereid of ingeschreven in een doctoraatsprogramma.

Locaties

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Verenigde Staten

    Vragen