Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Invoering

Lokaal en wereldwijd is de behoefte aan hoogwaardige volksgezondheidswerkers nog nooit zo groot geweest. Als enige school voor volksgezondheid in South Carolina heeft de Arnold School of Public Health een cruciale impact door middel van innovatief onderzoek, onderwijs en outreach-programma's.

Als de belangrijkste bron voor onderzoek en onderwijs op het gebied van de volksgezondheid voor de inwoners van South Carolina, bereiden we de volgende generatie professionele beoefenaars en wetenschappers voor om onze gemeenschappen te dienen en ziektepreventie te beïnvloeden door middel van voorlichting en interventie op het gebied van de volksgezondheid.

Opgericht in 1975 als de 19e geaccrediteerde school voor volksgezondheid in het land, blijft de Arnold School of Public Health aan de University of South Carolina recordaantallen meemaken met een grote groei in studenteninschrijving en facultaire onderzoeksfinanciering. We hebben een breed scala aan academische programma's, wereldberoemde onderzoeksgebieden en verstrekkende centra en gemeenschapsprogramma's. De Arnold School of Public Health verbetert de volksgezondheid door toekomstige wetenschappers en de volksgezondheidswerkers voor te bereiden en baanbrekend onderzoek uit te voeren, te vertalen en te verspreiden. Onze zes afdelingen zijn de thuisbasis van nationaal erkende docenten, bekroonde studenten en impactvolle activiteiten op het gebied van onderzoek en betrokkenheid van de gemeenschap.

Locaties

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Verenigde Staten

    Vragen