Keystone logo
University of British Columbia - Faculty of Applied Science Master of Health Leadership & Policy in Clinical Education
University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Master of Health Leadership & Policy in Clinical Education

Vancouver, Canada

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 29.810 / per year *

Op de campus

* $ 29.810,16 voor Canadese staatsburgers, permanente inwoners, vluchtelingen, diplomaten; $ 54.367.08 voor internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Health Leadership and Policy (MHLP) in Clinical Education is een professionele graad voor professionals in de gezondheidszorg die hun expertise willen ontwikkelen in het analyseren van praktijktrends en het ontwerpen en leveren van klinisch onderwijs. Dit hybride programma combineert gezondheidszorgcursussen op graduate-niveau met UBC Sauder School of Business-cursussen - waardoor u de vaardigheden en het vertrouwen krijgt om uw carrière in nieuwe richtingen te leiden.

Kies Gezondheidszorg en zaken

Het MHLP in Clinical Education-programma biedt een unieke combinatie van gezondheidszorg en zakelijke lessen, waardoor u de strategische vaardigheden krijgt om een leidende rol te spelen in uw organisatie. Cursussen voor klinisch onderwijs hebben een holistisch perspectief, waaronder het verkennen van de context van klinisch onderwijs en het leren hoe u de theorie in de praktijk kunt brengen terwijl u diverse leerervaringen ontwikkelt. Zakelijke cursussen aangeboden door de best beoordeelde UBC Sauder School of Business geven u een solide basis in data-analyse, projectmanagement en organisatorisch leiderschap.

148404_pexels-photo-4989174.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Krijg een concurrentievoordeel

In dit 12 maanden / 24 maanden programma zul je:

 • Verruim uw kennis en vaardigheden zodat u klinische onderwijsprogramma's kunt ontwerpen, leveren en evalueren;
 • Verbeter uw begrip van beleid, leiderschap en bedrijfspraktijken die relevant zijn voor klinische educatie;
 • Leer binnen diverse klinische praktijklocaties als onderdeel van een curriculum dat gebaseerd is op ervaringsgerichte en gemeenschapsgerichte leermogelijkheden;
 • Studeer bij een gerenommeerde faculteit van de UBC School of Nursing en voltooi een practicum samen met vooraanstaande professionals in de gezondheidszorg;
 • Breid uw professionele netwerk uit terwijl u samenwerkt met andere MHLP-studenten;
 • Verwerf de fundamentele zakelijke, projectmanagement- en interpersoonlijke vaardigheden om uw carrière vooruit te helpen en zelfverzekerd posities met verhoogde verantwoordelijkheid in te nemen.

Wat maakt dit programma uniek?

Een Master of Health Leadership and Policy (MHLP) -graad van UBC geeft je de geloofsbrieven en kennis om vol vertrouwen over te gaan naar functies met een grotere verantwoordelijkheid of de overstap naar een nieuw zorgveld te maken.

Bekijk best practices in klinische educatie

Cursussen voor klinisch onderwijs zijn een rigoureuze combinatie van theorie en evidence-based praktijk. U leert hoe u educatieve strategieën ontwikkelt om verandering binnen een praktijkomgeving te ondersteunen en ervoor te zorgen dat clinici binnen uw zorgorganisatie voldoen aan praktijk- en accreditatienormen in verschillende disciplines.

Leer de taal van het bedrijfsleven

Klinische kennis is niet voldoende. Door middel van cursussen die door UBC Sauder School of Business worden aangeboden, verkrijgt u fundamentele bedrijfsvaardigheden waardoor uw begrip van breed gebaseerde managementconcepten wordt verbeterd.

Beleid begrijpen en beïnvloeden

Gezondheidszorgbeleid bepaalt hoe de gezondheidszorg wordt georganiseerd en geleverd. Je zult onderzoeken hoe het gezondheidsbeleid het onderwijs in de klinische praktijk informeert en leert hoe het beleid effectief kan worden ontwikkeld en beïnvloed.

Word een zelfverzekerde leider

Leiderschapsontwikkeling is ingebed in het hele programma, waardoor je doorlopend kansen krijgt om teams en projecten te leiden en je interpersoonlijke vaardigheden te versterken.

Ga verder

Klinische docenten die een diep begrip hebben van de beste praktijken in het onderwijs en bekend zijn met bedrijfsconcepten, zijn goed gepositioneerd om veranderingen in hun loopbaan en hun organisaties te leiden. Onze afgestudeerden hebben de kennis en expertise om met vertrouwen naar gewilde functies en nieuwe gebieden van de gezondheidszorg te gaan.

Programmastructuur

Studeer fulltime of parttime

Kies uit een fulltime (12 maanden) of parttime (24 maanden) optie. Met de voltijdse optie van 12 maanden voltooit u uw studie in één jaar, waardoor uw kennisbasis en vaardigheden in een geconcentreerd tijdsbestek worden uitgebreid.

De parttime optie van 24 maanden biedt flexibiliteit voor diegenen die willen blijven werken terwijl ze hun zakelijke en technische kennis opbouwen. Door werk en studie met elkaar in evenwicht te brengen, kunt u uw nieuwe vaardigheden onmiddellijk op uw werkplek toepassen en technische en leiderschapsuitdagingen van werk meenemen naar klassikale discussies. Deze parttime versie van de MHLP in Clinical Education is ook een kans om gedurende meer dan twee jaar uw professionele netwerk op te bouwen. Studenten die deze optie volgen, kunnen verwachten dat ze twee werkdagen per week op de campus zijn (ongeveer 10 uur in totaal).

Carrièremogelijkheden

Klinische opvoeders spelen een essentiële rol bij het opleiden van pre-licentieverlenende clinici en zorgen voor de voortdurende professionele ontwikkeling van praktiserende professionals. Je ontwikkelt de tools om zorgzame en collaboratieve klinische onderwijsomgevingen te creëren, zodat clinici kunnen voldoen aan praktijknormen en responsieve, patiëntgerichte zorg kunnen bieden. Verwacht wordt dat afgestudeerden een loopbaan volgen in het onderwijs voor patiëntenzorg en professionals, verandermanagement, programmamanagement voor gezondheidsdiensten en leiders op het gebied van kwaliteit, veiligheid en systeemverbetering.

De gezondheidszorgsector staat voor ongekende veranderingen als gevolg van opkomende technologieën, nieuwe zorgbenaderingen en verschuivende demografieën. Organisaties zijn op zoek naar zeer bekwame klinische opvoeders die leerbehoeften kunnen identificeren en educatieve strategieën kunnen ontwikkelen om aan de vereisten te voldoen binnen een breed scala aan klinische praktijkcontexten. Ze zijn ook op zoek naar personen met een zakelijk perspectief en interpersoonlijke vaardigheden om succesvol teams te leiden en verandering te begeleiden.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master of Public Health Management (MPH) - Leiderschap in de volksgezondheid
  • Geneva, Zwitserland
 • Post Master Nurse Executive Leader-certificaat
  • Lisle, Verenigde Staten
 • MSc leiderschap in gezondheids- en sociale zorg (internationaal)
  • Bradford, Verenigd Koninkrijk