Keystone logo
UCL Institute of Ophthalmology MSc in oogheelkunde
UCL Institute of Ophthalmology

MSc in oogheelkunde

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

31 Aug 2024

Sep 2024

GBP 19.300 / per year *

Op de campus

* VK Fulltime: £ 19.300 Parttime: £ 9.650 | In het buitenland Fulltime: £34.400 Parttime: £17.200

Invoering

Het vlaggenschip Ophthalmology MSc van het UCL Institute of Ophthalmology en Moorfields Eye Hospital is ideaal voor artsen, huisartsen en optometristen en verbindt hen met de meest actuele klinische en onderzoeksexpertise. Het kan zowel persoonlijk als via afstandsonderwijs worden bestudeerd.

Waarom de MSc Oogheelkunde studeren?

Onder leiding van consultants en specialisten van het Moorfields Eye Hospital biedt ons vlaggenschip Ophthalmology MSc-programma een gedetailleerd onderzoek naar de specialistische oogheelkundige praktijk en onderzoek. Het onlangs bijgewerkte curriculum is gebaseerd op onderzoeksgestuurde innovatie in oogheelkundige specialismen, waaronder klinisch management, translationeel onderzoek, digitale technologie en chirurgie.

U krijgt de gelegenheid om twee weken 'Verbeterende activiteiten' bij te wonen, die u de kans bieden uw kennis uit te breiden door u ervaring te laten opdoen met de klinische en praktische aspecten van oogheelkunde, die voornamelijk face-to-face worden gegeven in het Moorfields Eye Hospital en het Institute of Ophthalmology in Londen.

Studenten krijgen een samenhangende training die een solide basis voor hen zal vormen terwijl ze doorstromen naar de gespecialiseerde oogheelkundige praktijk en onderzoek. Het programma wordt voornamelijk geleverd via lezingen en seminars in de eerste en tweede termijn, in module-leerblokken. Termijn drie bestaat voornamelijk uit het proefschrift. Studeren bij de experts van twee toonaangevende instellingen ter wereld betekent dat je je kennis ontwikkelt in de context van de nieuwste ontwikkelingen op oogheelkundig gebied.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen