Keystone logo
University of Health Sciences Antigua

University of Health Sciences Antigua

University of Health Sciences Antigua

Invoering

Opgericht in 1982, de Universiteit van Health Sciences Antigua (UHSA) gevestigd in Dowhill, Piccadilly Antigua is een uitstekende academische instelling gewijd aan het opleiden voorbeeldige artsen, verpleegkundigen, promovendi en onderzoekers in overeenstemming met de hoogste professionele normen die klinische, biomedische en behavioral zal integreren kennis om de gezondheid en het welzijn van de patiënten en gemeenschappen.

We zijn toegewijd aan het opleiden van artsen en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die de nationale en internationale uitdagingen in de geneeskunde zal richten met de nadruk op de eerstelijns gezondheidszorg en bekend voor excellentie in de praktijk, de dienst, medeleven, collegialiteit en wetenschappelijke nieuwsgierigheid, terwijl het aantonen van gevoeligheid voor de diverse culturele omgevingen die medische zorg wordt geleverd.

Aan de Universiteit van Health Sciences Antigua, zijn we actief op zoek naar mannen en vrouwen die zich inzetten voor het doel van het maken van een positieve bijdrage aan de gezondheidszorg. Wilt u een deel van deze reis om dit doel te bereiken? Wij nodigen u uit om uw zoektocht voort te zetten en te ontdekken wat UHSA te bieden heeft.

Locaties

 • Saint John's

  UHSA Campus Dowhill Campus, Piccadilly St John’s, , Saint John's

 • Chicago

  U.S. Admissions Office 900 W. Jackson Blvd. Ste. 7 East , 60607, Chicago

  • San Juan

   Puerto Rico Administrative Office 644 Ave. Fernandez Juncos, Miramar District View Plaza, Ste. 301 San Juan, P.R. 00907-3122, , San Juan

   Vragen