Keystone logo
University of Missouri

University of Missouri

University of Missouri

Invoering

De University of Missouri School of Health Professions (SHP) is de enige school voor gezondheidsberoepen van de University of Missouri en het enige volksgezondheidsprogramma van de staat op een campus voor gezondheidswetenschappen. Haar missie is om de gezondheid en het welzijn van anderen te verbeteren. Elke dag werken de medewerkers, het personeel en de studenten van SHP aan het veranderen van levens door de integratie van lesgeven, service en ontdekking.

Met programma's in revalidatie-, diagnostische en beeldvormende wetenschappen vervullen afgestudeerden van de School of Health Professions een cruciale rol in de gezondheidszorg. De school bestaat uit zeven afdelingen en 12 disciplines, elk met hun eigen gespecialiseerde accreditatieprocessen. De school organiseert ook een satellietprogramma van de University of Missouri Kansas City College of Pharmacy.

Gezondheidsberoepen maken meer dan 60 procent uit van het totale Amerikaanse personeelsbestand in de gezondheidszorg. Volgens het Bureau of Labor Statistics zullen banen in gezondheidsberoepen naar verwachting ten minste tot 2026 groeien. De school is een belangrijk lid van het University of Missouri Health System. Andere leden zijn onder meer de Sinclair School of Nursing, de School of Medicine, Universitaire Ziekenhuizen en Klinieken en Universitaire Artsen.

Locaties

  • Columbia

    Columbia, Verenigde Staten

    Vragen