Keystone logo
University of Michigan Flint

University of Michigan Flint

University of Michigan Flint

Invoering

College of Health Sciences is een diverse gemeenschap van studenten en wetenschappers. De faculteit maakt gebruik van best practices op het gebied van onderwijs, studiebeurzen, dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid om hooggekwalificeerde professionals op te leiden om de gezondheid van lokale en mondiale gemeenschappen te bevorderen.

Uitmuntendheid: we streven ernaar om onze studenten uitzonderlijk onderwijs en zinvolle betrokkenheid bij studiebeurzen en service te bieden ten voordele van onze studenten in onze respectieve lokale en wereldwijde gemeenschappen.

Diversiteit: We omarmen diversiteit in al zijn dimensies en erkennen dat wederzijds respect voor individualiteit en de inclusie van iedereen essentieel zijn voor zowel persoonlijk als institutioneel succes.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Flint

    East Kearsley Street,303, 48502, Flint

    Vragen