Keystone logo
UMaineOnline (University of Maine) Ph.d. in de biomedische wetenschappen
UMaineOnline (University of Maine)

Ph.d. in de biomedische wetenschappen

Orono, Maine, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.540 / per year *

Afstand leren

* $ 418 / cr. in-staat en $ 1330 / cr. buiten de staat

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Algemeen overzicht Ph.D. in de Biomedische Wetenschappen

Advisering en Planning voor het eerste jaar

Oriëntatie voor nieuwe studenten zal worden gepland in de week voor de start van de val semester. Nieuwe studenten moeten plannen bij te wonen. Eenmaal geaccepteerd in een van beide de Ph.D. in de Biomedische Wetenschappen, of Ph.D. in Biomedical Engineering programma, en voorafgaand aan de identificatie van een proefschrift mentor, studenten worden geadviseerd door de Eerste jaar Advisory Committee (FYA). Er is een FYA commissielid bij iedere partner instelling, een bedrijf van de commissie samenstelling kan hier koppeling gevonden. Problemen en vragen met betrekking tot laboratorium rotaties en cursussen moeten met een FYA lid van het comité worden besproken. Dit FYA lid van de faculteit zal een rol als informeel adviseur en graduate student pleitbezorger te behouden en zal begeleiding gedurende het programma van de student te bieden, als dat nodig is. Vragen of problemen met betrekking tot de registratie voor de klassen moeten worden gericht aan de GSBSE kantoor.

Tegen de tijd dat de student drie rotaties hij / zij zal hebben gekozen voor een huis laboratorium heeft afgerond en gemonteerd een proefschrift commissie. De rol van het adviseren in de academische programma's zullen dan vallen aan de mentor.

wedde

GSBSE Ph.D. studenten zal worden ondersteund met een $ 23.000 toelage, collegegeld, vergoedingen en de helft van de kosten van de ziekteverzekering voor de eerste 2 jaar van het programma (in de loop van de rotaties en het eerste volledige jaar in het laboratorium van de mentor). Aan het begin van het derde studiejaar van de student (meestal september), zal de mentor dan verantwoordelijk voor het verstrekken van volledige stipendium van de student, collegegeld, vergoedingen, en de helft van de kosten van de ziektekostenverzekering. Het niveau van de toelage middelen na de eerste 2 jaar zullen de keuze van de instelling / programma. Opgemerkt dient te worden dat de student alleen zal moeten registreren voor een thesis credit per semester na het succesvol voltooien van de uitgebreid onderzoek.

Programma van de studie - Jaren 1 en 2

Laboratorium rotaties Studenten verlangend proefschrift werk uit te voeren door middel van GSBSE zijn verplicht om drie laboratorium rotaties, van telkens één academisch semester of de zomer af te ronden. Een rotatie abstract boekje zal beschikbaar zijn voor het draaien van de studenten drie maanden voor het begin van hun eerste semester in het programma. GSBSE vereist dat ten minste twee instellingen worden vertegenwoordigd in een student rotatie ervaring. Deze rotaties worden gekozen door de student met de doelstellingen van het verstrekken van ervaringen in diverse onderzoeksgebieden en omgevingen, en in de identificatie van een proefschrift mentor.

De typische rooster voor de academische kalender is:

  • Eerste rotatie: Fall
  • Tweede rotatie: Spring
  • Derde rotatie: Summer

Aan het einde van elk laboratorium rotatie, zal de student een samenvatting van haar / zijn onderzoeksprestaties in het laboratorium en een evaluatie van de ervaring. De Principal Investigator (PI) zullen de prestaties van de rotatie student evalueren en bespreken deze evaluatie in detail met de student. Sterke punten en tekortkomingen worden geconstateerd; de PI kunnen wijzen cursussen of studie naar eventuele tekortkomingen die zijn geïdentificeerd te corrigeren. Beide evaluaties zullen worden doorgestuurd naar de GSBSE kantoor. De rotatie evaluaties zullen een vast onderdeel van het dossier van de student te worden.

Wat is GSBSE?

Programma-eisen (30 studiepunten)

  • Er zijn drie verplichte cursussen die alle GSBSE Ph.D. studenten zijn verplicht om te voltooien.
  • De eerste cursus is Inleiding tot de Biomedische Wetenschappen en Technologie (BMS 625). Deze cursus bestaat uit een reeks van vier modules die een kader voor een kennismaking met onderzoek op het gebied van de Biomedische Science and Engineering bieden: Signaaltransductie, Development, Stress and Genomics.
  • De tweede cursus moet betrekking hebben op bio-informatica en biostatistiek (bijv BMS 543 Computational Genomics of AMS 597 Biostatistiek).
  • De laatste cursus moet betrekking hebben op bio-ethiek en wetenschappelijk handelen (bv INT 601 verantwoorde Research).
  • Aanvullende cursus eisen zal uniek zijn voor elke GSBSE student en zal worden aangepast, afhankelijk van de mate (doctoraat in de Biomedische Wetenschappen, of Ph.D. in Biomedical Engineering). Cursussen zal worden bepaald door hun proefschrift mentor en commissie. Minstens twintig in totaal studiepunten van cursussen moet worden uitgevoerd, en een totaal van dertig studiepunten totale afgerond (inclusief scriptie studiepunten).
  • Minstens twintig in totaal studiepunten van cursussen moet worden uitgevoerd, en een totaal van dertig studiepunten totale afgerond (inclusief scriptie studiepunten).

Het kiezen van een proefschrift Mentor (s)

Tijdens de zomer van het eerste jaar wordt de student verwacht dat hij een mentor te identificeren uit de drie of vier rotaties voltooid, kunnen uitzonderingen worden gemaakt met toestemming van de directeur. De student zal beginnen in de gekozen laboratorium in de zomer of herfst semester van het tweede jaar. Tijdens het eerste halfjaar in het laboratorium van de mentor een specifieke en gerichte proefschrift onderwerp moet worden geïdentificeerd en een scriptie commissie opgericht.

Het proefschrift Comité

Het kiezen van het proefschrift Comité

Een proefschrift commissie bestaat uit primaire adviseur van een student en 4 andere leden faculteit. Ten minste één van de docenten moet uit een GSBSE partner instelling die verschillend is van de instelling van de primaire adviseur. De keuze van een proefschrift commissie is van cruciaal belang, omdat de leden van de commissie wordt direct adviseurs en beoordelaars van de student door het programma. Zodra de commissie wordt opgericht en het proefschrift project een student is voorgesteld, moet een commissievergadering plaatsvinden. De doelstellingen van deze commissievergadering omvatten 1) het identificeren van de resterende cursus eisen, 2) de goedkeuring van het proefschrift voorstel, en 3) de oprichting van een tijdschema en onderwerp voor de kandidatuur examens. Ter voorbereiding van deze vergadering, dient de student voor te bereiden en distribueren van de voorgestelde plan van de studie (pdf), waaronder graduate opleiding werk genomen of verwachte, rangen verdiend, en een beschrijving van de voorgestelde proefschrift onderwerp. Alle leden van de commissie zullen af ​​te tekenen over de voorgestelde plan van de studie, indien het aanvaardbaar wordt geacht. Het plan van de studie moet ter goedkeuring aan de GSBSE kantoor worden ingediend door de directeur, en vervolgens indienen bij de Graduate School. Zodra een commissie wordt ingesteld, moet alle voorgestelde wijzigingen in de richting van onderzoek of plan van de studie worden besproken door de student aan een bijeengeroepen vergadering van de commissie. De commissie zal vervolgens collectief de goedkeuring van het nieuwe plan van de studie toe te kennen. Het herziene plan van de studie moet ter goedkeuring aan de GSBSE kantoor worden ingediend door de directeur, en vervolgens indienen bij de Graduate School. De commissie zal ten minste eenmaal per jaar (met een extra vergadering van de uitgebreid onderzoek) te voldoen, of vaker, zoals bepaald door onderling overleg tussen de student en zijn / haar commissie. Na elke vergadering van de commissie zal de adviseur worden gevraagd om een ​​evaluatie / bijwerken van de voortgang van de student in te dienen. Dit voortgangsverslag moeten worden gedeeld met de student, en, indien nodig, moeten corrigerende maatregelen worden genomen.

commissievergaderingen

Het doel van het proefschrift commissie is om de student in de loop van hun onderzoek werk te adviseren, en om de voortgang en de strategie van de student te evalueren. Het is daarom belangrijk voor de student om regelmatig vergaderingen van het comité dat het doel van de voortgangsrapportage aan elk lid van de commissie zal dienen te hebben. Een commissie moet ten minste eenmaal per jaar bijeen, maar kan vaker ontmoeten op het oordeel van de leden van de commissie. Het is de verantwoordelijkheid van de student voor te bereiden op de vergadering door het geven van elk lid van het comité schriftelijk materiaal ten minste één week voor de vergadering, en het opstellen van een voortgangsverslag dat mondeling aan het begin van de vergadering zal worden gepresenteerd. De student moet een agenda te assembleren voor de vergadering dat het voortgangsverslag, doelen voor het volgende jaar, en specifieke informatie en gegevens met betrekking tot zijn / haar werk omvat. De student moet ook van plan om gevolg te geven aan de vergadering in een tijdig door het verstrekken van extra materialen, het bijwerken van tijdslijnen, doelstellingen, enz., Zoals gevraagd door de commissie.

mentor van de student verantwoordelijk voor het melden van de voortgang van de student door middel van een samenvatting Proefschrift Comité (pdf) vorm na elke vergadering van het comité zal zijn. De vorm is hier beschikbaar link. De Samenvatting comité moet worden ondertekend door alle leden van de commissie (een e-mailbevestiging van de GSBSE kantoor zal volstaan) en de evaluatie moet worden gedeeld met de GSBSE student. Op dat moment moet zorgen of problemen met de student en een plan aan te pakken deze problemen of problemen moeten worden vermeld in de vorm worden besproken.

umophs02

Andere eisen voor studenten GSBSE

Publicaties

Studenten worden verwacht dat zij hun werk in hoge kwaliteit, peer-reviewed tijdschriften publiceren, naast het indienen van een schriftelijke proefschrift. Publicatie van ten minste één eerste-auteur papier in een peer-reviewed tijdschrift is vereist voor het afstuderen. Een kopie van een bepaalde studenten eerst, eerste auteur peer-reviewed papier moet de GSBSE kantoor bij de publicatie voorgelegd.Presentatie van Research

In de loop van het programma zullen de studenten worden verwacht dat abstracts in te dienen voor presentatie op wetenschappelijke bijeenkomsten.

Let op: De GSBSE programma moet in alle publicaties en presentaties als aansluiting van de student worden erkend.

Het bijwonen van de GSBSE Annual Meeting

GSBSE afgestudeerde studenten zijn verplicht om de GSBSE Annual Meeting elk jaar bij te wonen. De vergadering wordt gehouden de tweede vrijdag en zaterdag van september van elk jaar.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen