Keystone logo
UNIR - Mexico Master in beheer en administratie van gezondheidsapparatuur
UNIR - Mexico

Master in beheer en administratie van gezondheidsapparatuur

Online Mexico

18 Months

Spaans

Deeltijd

Request application deadline

01 Nov 2024

Request tuition fees

Afstand leren

Invoering

Met de Master's Degree in Health Team Administration van UNIR México, de Internet University, ben je in staat om de verpleegactiviteitenteams van ziekenhuizen en gezondheidscentra, zowel privé als openbaar, efficiënt en verantwoord te beheren, coördineren en evalueren. Het is de enige masteropleiding in Mexico die 100% online wordt aangeboden, zodat je je studie kunt combineren met je persoonlijke leven en werkploegen.

De Master's Degree in Health Team Administration zal u voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om de theorieën en modellen van organisatie en werking van de verschillende systemen te interpreteren, toe te passen en te relateren. Je beschikt over technieken om te onderzoeken hoe zorg en verpleging kunnen worden verbeterd, of om kwaliteitssystemen te ontwikkelen om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en te verbeteren.

Je zult in staat zijn om de kennis en vaardigheden die tijdens het onderwijsleerproces worden geboden, toe te passen op echte casussen en op een multidisciplinaire werkgroepomgeving, waar je je individuele capaciteit voor leiderschap van multidisciplinaire klinische teams zult ontwikkelen.

toelatingen

Over de school

Vragen