Keystone logo
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Invoering

Een pad van groei, prestaties en succes!

We aan de City University van Sao Paulo - UNICID, zijn we een model instelling in de nationale panorama, zet zich in voor onderwijs en innovatie.

De roem en de kracht die we in het land hebben bereikt is het resultaat van 40 jaar toewijding, voortdurende actualisering en de hoge investeringen in infrastructuur.

De volgende lijnen zijn een verslag van hoe we dit succesverhaal gebouwd.

We behouden in onze geschiedenis de ernst en de belangrijkste doelstelling om meer bevoegde professionals trainen sinds 1972, toen de instelling is opgericht door een groep van opvoeders onder leiding van professor Remo Rinaldi. Op dit moment zijn we nog steeds bekend als School van de Oost-zone van São Paulo (FZL).

Waren de eersten die het hoger onderwijs te installeren in de wijk São Paulo van Tatuapé, in het oostelijke deel van de stad, en ook de eerste die de cursus in Fysiotherapie bieden in 1984, lopende door de prestigieuze Student Guide, gepubliceerd door Editora verkozen als een van de beste in Brazilië april.

In 1992, erkend als een universiteit, begonnen we aan de City University van São Paulo noemen - UNICID.

In 1995 hebben we een pionier in de telecommunicatie cursusaanbod, referentie voor vele andere instellingen voor hoger onderwijs onder leiding van MEC.

In 2000 zijn alle undergraduate University (Geschiedenis, Onderwijs, Literatuur, Life Sciences, Wiskunde en Lichamelijke Opvoeding) kwam te worden ingebracht in het Teacher Training Program, de educatieve beleid van het MEC, die een nieuwe dynamiek te bevelen ontmoeten binnen een interdisciplinair perspectief. Het programma is uitgegroeid tot een referentie in de educatieve omgeving.

Gedurende deze vier decennia, versterken we ons veel in de gezondheidszorg gebied en we begon te worden beschouwd als een verwijzing in dit verband. In eerste instantie boden we de verpleegkunde, fysiotherapie en Tandheelkunde en in 2004 zijn we begonnen met het aanbieden van de cursussen van de geneeskunde en medische biologie, opgericht met een maximale score voor MEC. Vandaag voegen we 32 jaar ervaring in het gebied en meer dan 6000 afgestudeerden en handelen in de markt, waardoor het de drukste en meest prestigieuze cursussen door professionele sectoren.

In 2008 hebben de Mechatronics Engineering in Elektrotechniek, Civiele Techniek en Environmental Engineering deel van onze lijst van undergraduate opleidingen geworden. Daarnaast lanceerden we de nieuwe technologie Undergraduate cursussen in Bouw en constructie, Grafisch ontwerp, onder anderen.

In 2009 zijn we begonnen met het aanbieden van de loop van de Architectuur en Stedenbouw, die stevige achtergrond geeft en heeft het onderscheid focus op duurzaamheid.

Andere sterke punten zijn onze klinieken en onze laboratoria uitgerust met zeer geavanceerde apparatuur en onze faculteit zeer ervaren en gekwalificeerd. Leren inzet, vragen we toewijding en opladen van de studenten en docenten de resultaten en de constante zoektocht naar nieuws en updates in het gebied.

We zijn nu een van de beste instellingen voor hoger onderwijs in het land, dat gedegen kennis beroepsethiek combineert en dat gaat altijd volgens de innovaties van de mondiale markt, met meer dan 60 undergraduate cursussen en Technologie bachelor-, master cursussen Lato Sensu en in engere zin, in persoon, de gezondheid Buurten, Business, communicatie, juridische wetenschappen, Exact en het toerisme, onder andere, en diverse extensie cursussen en Partnerships Programma's in Brazilië en in het buitenland. Het jaar 2012, jaar van UNICID quarantaine, markeerde een moment van uitbreiding van de instelling, die deel uitmaakt van de Southern Cross Educational geworden, samengesteld door het College Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Module centrum universiteit, Caraguatatuba - SP; Universiteit van Franca, Franca SP; University Center van het Federale District, Brasília - DF, San Sebastian College, San Sebastián - SP; Faculteit Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; Universiteit Onze Lieve Vrouw van het mecenaat centrum, Salto en Itu - SP, en de universiteit van São Paulo, São Paulo - SP, de krachten te bundelen en het creëren van een sterkere werking, concurrerende en in staat om betere educatieve mogelijkheden te bieden voor de opleiding van onze studenten

Zal deze geschiedenis van grote prestaties en succes te schrijven!

Locaties

  • São Paulo

    Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

    Vragen