Keystone logo
Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Invoering

De Cruzeiro do Sul Educacional werd opgericht in 1965 in Sao Paulo en bestaat momenteel uit van het College van Southern Cross, SP SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP - SP; Module centrum universiteit, Caraguatatuba - SP; University Center van het Federale District, Brasília - DF, City University van São Paulo, SP - SP, Franca University College Standaard Hoge en College CTEC in Franca - SP, College van San Sebastian en College Doel San Sebastian - Center in San Sebastian - SP, Faculteit Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; en meer recent door de Universiteit Onze Lieve Vrouw van het mecenaat Centre, CEUNSP College, College Itu en Salto City College in de steden van de ITU en Salto SP.

Het strategisch voordeel van de groep is het feit van het werken met instellingen, merken en verschillende posities als de specifieke markten en de kenmerken van de steden waar zij stelt onderwijsinstellingen. Alle instellingen hun identiteit te behouden, zonder het opgeven van de ethische principes en idealen van het onderwijs dat de acties van de Zuid-Educational Cruise, wat zich vertaalt in een aantal van de beste academische indicatoren onder Braziliaanse onderwijsinstellingen begeleiden.

- Top merken in de eerste Foreign Institutional Evaluatie van het Ministerie van Onderwijs - MEC. - De beste loop van Beeldende Kunsten in São Paulo in de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen - Enade. - Top vakken in de Sociale Wetenschappen van Brazilië in het Nationale Onderzoek van de prestaties van leerlingen - Enade. - Beste Production Engineering cursussen in São Paulo in de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen - Enade. - Beste Fysiotherapie loop van Sao Paulo in de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen - Enade. - Beste Geografie van Brazilië cursus bij Nationaal Onderzoek van de prestaties van leerlingen - Enade. - De beste loop van de geschiedenis van de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen - Enade. - Medische biologie: de hoogste rating in het MEC. - Medisch: alleen loop van São Paulo erkend met maximale concept. In Brazilië, een pionier lid van de Global Health Learning oportunities - Ghlo, een consortium opgericht door de American Association of Medical Colleges. - Best undergraduate programma, volgens de CNPq. - Toename van het aantal wetenschappelijke publicaties in ISI Web of Science. - Beste goedkeuring rating in OAB-DF onderzoek. - Beste plek in de Enade, noordkust van São Paulo. - Meer dan 200 lijnen van het geïnstitutionaliseerde onderzoek. - 66 onderzoeksgroepen in CNPq geregistreerd. - 04 doctoraal en 11 masteropleidingen. - 51 beurzen voor Wetenschappelijk Initiation CNPq.

Dergelijke kenmerken en prestaties zijn het resultaat van een toegewijde, gestructureerde en gedeeld beheer tussen de oprichtende leraren, leden van de academische gemeenschap en erkende markt professionals.

Korte Geschiedenis

Het verhaal begon in 1965 toen een groep jonge leraren creëerde een school in Sao Paulo, São Miguel Paulista wijk: het College van de Southern Cross. Met het toenemende aantal studenten en nieuwe perspectieven in 1972, was gemachtigd om opleidingen te bieden, met de oprichting van de Faculteit Cruzeiro do Sul. Het is een initiatief van daar, het aanbod van hoger onderwijs.

Na 21 jaar van hard werken en veel toewijding in 1993, komt de erkenning van het ministerie van Onderwijs, dat het Zuiderkruis het hoogste niveau tussen instellingen voor hoger onderwijs, de titel van de Universiteit verleent.

Sindsdien werd er gestart met een reeks van acties die het wetenschappelijk onderzoek zou bevorderen. Zelfs in de jaren '90, werd geïmplementeerd Scholarship Program Institutionele voor Wetenschappelijk Initiatie van Cruzeiro do Sul en hield de 1e vergadering van Wetenschappelijk Inleiding van de universiteit.

Gericht op de toekomst en het zoeken naar technologische oplossingen die de kwaliteit van het onderwijs zou bieden, het onderzoek in het onderwijs op afstand werden uitgevoerd, het genereren van de eerste testen met virtuele leeromgevingen en de oprichting van het Education Center afstand, de huidige Virtual Campus Cruzeiro do Sul.

In de zoektocht naar excellent onderwijs was in 2001 de professionalisering van Dean en Pro-pastorieën, iets ongehoord in het kader van particuliere instellingen voor hoger onderwijs in Brazilië.

In hetzelfde jaar, de campus Analia Franco, in een chique wijk van Sao Paulo, werd ingehuldigd, waarop duidelijk de wens om het gebied van de operatie uit te breiden in de stad. Tijdens deze periode, in de erkenning van de uitbreiding activiteiten bevorderd door de instelling sinds haar oprichting heeft de universiteit leidt de eerste internationale missie van de Universiteit Partnership Program in Mozambique - Afrika.

Het gebruik van technologische hulpmiddelen toegepast op onderwijs wordt geïnstitutionaliseerd met het gebruik van Blackboard, het onderwijs Graduate, en ook met de ontwikkeling van de eclass, virtuele leeromgeving, de Universiteit van Cruzeiro do Sul. Een andere belangrijke stap was het opnemen van de bacheloropleiding aan de Universiteit in het institutionele programma voor Wetenschappelijk Inleiding van CNPq Exchange.

In 2004, twee belangrijke gebeurtenissen markeren van de geschiedenis van de universiteit: het begin van de activiteiten van de Vrijheid campus in het centrum, en de goedkeuring van de eerste twee meesters: Tandheelkunde en Wetenschappen en Wiskunde Onderwijs.

O sonho de se criar um grupo de instituições de ensino superior particular que se balizasse pelos princípios éticos e compromissos com a educação começa a criar forma, com a aquisição do Centro Universitário Módulo, a maior e mais tradicional instituição de ensino superior do litoral Norte Paulista.

En de consolidatie van de Universiteit voortgezet met de opening van een andere campus: de campus Pinheiros, aan de westelijke zone van São Paulo, en de inzet van twee doctoraten: Tandheelkunde en Wetenschappen en Wiskunde Onderwijs.

Ook in 2008, een stap in de richting van de consolidatie van de Zuid-Educational Cruise Group wordt gegeven, met de overname van het Universitair Centrum van het Federale District, de eerste particuliere instelling voor hoger onderwijs in Brasilia.

In 2012, de universiteit van São Paulo, traditionele instelling en erkend voor de kwaliteit van hun opleidingen in de gezondheidszorg en voor zijn rol in het onderwijs op afstand, lid van de Southern Cross Educational, dus verbreding van de prestaties van de groep in nationale grondgebied en bij te dragen, met de kennis verworven over zijn 40-jarig bestaan, de constante verbetering van de cursussen aangeboden door iedere instelling lid van de groep.

Werd opgericht in 2013, het College High Standard, de Technische Universiteit en de Universiteit van Franca - UNIFRAN, die de beste officiële indicatoren van de kwaliteit onder de Braziliaanse particuliere universiteiten bezit.

Tussen 2014 en 2015, werd een deel van de groep College San Sebastian - San Sebastian - SP, het college Goal San Sebastian - San Sebastian - SP, Faculteit Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, het Universitair Centrum Onze Lieve Vrouw van sponsoring - Salto en Itu - SP, College CEUNSP - salto - SP, College Itu - Itu - SP College en springen - jump - SP.

Op dit moment, de acht instellingen voor hoger onderwijs bieden bachelor-, master en het gezicht van de afstand en outreach-programma's, met inachtneming van lokale kenmerken en eisen. Op deze manier te verzamelen wetenschappelijk relevante instellingen voor hoger onderwijs en erkende merken in hun respectieve markten zijn de doelstellingen van Zuid Educational Cruise.

Locaties

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilië

Opleidingen

Vragen