Keystone logo
Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Invoering

Over ons

De geschiedenis van Unigranrio begon in 1970, het jaar professor José de Souza Herdy creëerde de Fluminense Education Association (AFE), sponsor entiteit van de toenmalige Verenigde Colleges Rio Grande. Boekhouding en administratie - in 1972, de eerste universitaire opleidingen werden geïmplementeerd. Het onderwijs en de talen van de cursussen begon het volgende jaar, gecreëerd in 1974, het Educatief Centrum van Duque de Caxias (CEDUC) op te treden als Application College.

De jaren 1980 registreerde de oprichting van de eerste de gezondheid van golfbanen in de buurt - Tandheelkunde, Verpleging en Apotheek - volgden de cursussen van de Biologische Wetenschappen, Wiskunde en Scheikunde.

De handeling van de erkenning van de Universiteit van Rio Grande Prof. José de Souza Herdy - UNIGRANRIO was te wijten aan ministerieel besluit nr 940, gepubliceerd in het Staatsblad van 17 juni 1994, en werd toen opgericht cursussen in de wet, Informatietechnologie en het uitvoerend secretariaat. In 1995 kwam de integratie van deze cast de loop van de diergeneeskunde en de Portugees-Spaanse kwalificatie brieven natuurlijk.

De jaren 1990 merkte de vorming van Geneeskunde en Fysiotherapie cursussen, die het gebied van gezondheid hebben verrijkt. In de eerste helft van 2000, de Unigranrio lanceerde de Lichamelijke Opvoeding cursus. In 2003 maakte hij de opleiding Bachelor in het sociaal werk en talrijke technologie hoger onderwijs, en in de eerste helft van 2004, zijn we begonnen met de cursussen van de Bachelor of Nutrition, Degree in Kunsteducatie (Beeldende Kunst) en afgestudeerde in de geschiedenis.

Vandaag Unigranrio heeft meer dan 40 undergraduate cursussen en Technologie Graduation, 12 eenheden in de staat Rio de Janeiro.

Missie

Bevordering van de kwaliteit van leven, met het basisinstrument het onderwijsproces.

Uitzicht

Is een instelling die levert aan de samenleving, het streven in het aanbieden van een opleiding die actief en permanent deel aan de gemeenschappen waarin zij actief is, en op te treden als agent van sociale transformatie door middel van haar educatieve projecten, onderzoek en voorlichting. Waarden

Zijn waarden ervaren door Unigranrio: Geloof - Vrijheid - Vrede - Solidariteit - Eerlijkheid - Justitie - Waardigheid - Tolerantie

Locaties

  • Rio de Janeiro

    Rua Professor José de Souza Herdy, 1160 - Jardim Vinte e Cinco de Agosto, Duque de Caxias - RJ, 25071-202, Brésil, , Rio de Janeiro

    Vragen