Keystone logo
Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Invoering

de instelling

De Iguaçu UNIVERSITY - UNIG werd gemaakt op basis van de looptijd van de faculteiten van Nova Iguaçu Unified door MEC Ordonantie No 1318, van 16 september 1993, gepubliceerd in het Staatsblad van 09.20.93, deel I, blz. 14.017. De sponsor van de Higher Education Association of Nova Iguaçu - SESNI, non-profit, filantropische natuur, met het hoofdkantoor in de stad Nova Iguaçu - staat van Rio de Janeiro.

De UNIG integreert momenteel vijf campussen, te weten:

Ik campus Nova Iguaçu Campus II Teaching Clinic Campus III Vocational Training Centre Dr. Paulo Machado Froes Campus V Itaperuna

Het is gebaseerd op de Campus I, waardoor het een wisselwerking, in de sociale, economische, culturele en politieke met de Lowlands en de noordelijke staat van Rio de Janeiro, toonaangevende technologie en fundamentele kennis voor de voortgang van deze regio's aan de staat en voor het land.

Vanaf haar activiteiten in 1970, de Faculteit der Wijsbegeerte, Wetenschappen en Letteren van Nova Iguaçu, bood de eerste tertiair onderwijs-eenheid van de Baixada Fluminense. Dit baanbrekende opgetreden met de uitvoering van Arts cursussen (Kwalificaties: Portugees-literatuur en Portugees-Engels), Wiskunde, Natuurkunde, Life Sciences, erkend in 1974. In 1976 werd de Faculteit Educatie ook erkend aanzienlijke mate bijdraagt ​​aan het basisonderwijs in de regio.

Vier jaar later, in 1974, met bijna alle van de initiële opleidingen reeds erkend, was de uitvoering van de Law School, legitieme streven van iguaçuana gemeenschap.

Bewust van haar verantwoordelijkheid en aandacht voor het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs, na de consolidatie van de eenheden in bedrijf, SESNI opnieuw pleiten nieuwe cursussen: Geneeskunde in 1976, en Tandheelkunde en de Cursus of Technology in Data Processing in 1988 en 1989, respectievelijk.

Alle cursussen worden aangeboden door UNIG ontstond het identificeren van de kenmerken van de regio, waarbij marktvraag waargenomen met betrekking tot specifieke beroepsprofielen.

De oprichting van de Faculteit der Medische Wetenschappen van Nova Iguaçu was een beslissende stap in de aanpak van de ernstige gezondheidsproblemen van de lokale bevolking, met het oog op het gebrek aan medische zorg en slechte sanitaire omstandigheden die in deze regio.

De UNIG Teaching Clinic maakt aanzienlijk, de geschiedenis van de gezondheidszorg in de regio.

Gedurende haar bestaan, en significante veranderingen in de omliggende regio te bevorderen, heeft UNIG zichzelf getransformeerd in een continu proces van bestuurlijke, pedagogische en technologische verbeteringen.

Streven naar kwaliteit van het onderwijs en andere diensten die worden aangeboden, het nastreven van excellentie, het is een principe dat heeft in de afgelopen decennia van haar bestaan, en inspireren hun beslissingen.

Oorzaak ontwikkeling in de staat, en merkt eisen in hun gebied van deskundigheid, innoveren in lijn met de voortgang van dit voortvloeit, is de focus van de acties voor deze richtlijn.

De beslissing om haar activiteiten uit te breiden naar de gemeenten São João de Meriti en Itaperuna, geconsolideerd in 1996, de vraag naar de vrucht van de gemeenten, het aanbieden van zes zeven undergraduate opleidingen, respectievelijk de toestand gebracht onder de stuwende kracht van de vooruitgang in de gemeenschap voordat beperkt tot de stad Nova Iguaçu.

In 1997, omvatte het nieuwe gediplomeerde cursussen om de reeds aangeboden: Nursing, Apotheek, Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie.

Het implementatieproces van nieuwe cursussen, alsook de uitbreiding van de bestaande naar andere gemeenten, is voortdurend gepaard met maatregelen om ervoor te zorgen en verhoging van de kwaliteit van de aangeboden diensten.

Als een universiteit, de UNIG's missie is om de wetenschappelijke en technologische vooruitgang in het land te genereren en direct dienste van de gemeenschap, op basis van de middelen en de beschikbare middelen.

Deze missie vereist een wendbare en flexibele administratieve model, geschikt voor het vastleggen en het vertalen van de verwachtingen van de maatschappij, met name de dynamiek van de markt, die beroepsopleiding gaat. Daarom is de UNIG heeft een moderne administratieve structuur, waarbij de decaan wordt bijgestaan ​​door drie pro-rectoren, te weten:

Academic Dean - ProAc Administratieve Dean - PROAD

Bij het bepalen van hun beleid en prioriteiten, UNIG zoeken de revitalisering en verbetering van de opleiding van studenten, het bevorderen van onderzoek als een creatieve middel en vernieuwing van kennis en het stimuleren van een diploma, brede en strikte zin, op een geïntegreerde manier om cursussen programma's uitbreiding.

Beheer voortdurende uitbreiding van deze universiteit is een grote uitdaging.

Uit te breiden, groeien in kwaliteit, aan te passen aan de kenmerken van de samenleving waarin UNIG is geplaatst, en ook streven naar het genereren van nieuwe technologieën, de verspreiding en de vernieuwing van de wetenschappelijke kennis impliceert aanzienlijk grotere uitdaging.

Het overwinnen van deze uitdaging heeft de keynote van de administratie UNIG geweest, in lijn met de sponsor organisatie, Hoger Onderwijs Vereniging van Nova Iguaçu - SESNI.

Locaties

  • Rio de Janeiro

    Campus I Av. Abílio Augusto Távora, 2134 Nova Iguaçu - RJ - Brasil CEP: 26275-580, , Rio de Janeiro

    Vragen