Keystone logo
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Invoering

De UNIPAC- University Voorzitter Antonio Carlos begon zijn activiteiten in de stad Barbacena, in 1965, en de oprichter Professor Boniface Andrada.

De UNIPAC-JF Campus II lid van de Universiteit president Antonio Carlos- UNIPAC heeft zijn oorsprong in 1996 met de oprichting van de School of Accounting aan Dr. José Rua Cesario 175 in district Juiz de Fora Steps registreren sterke vraag.

Twee jaar later, hij installeerde de eerste van Juiz de Fora logopedie Natuurlijk, gezien de verwachting van juizforana onderwijsgemeenschap en hebben een grote vraag als gevolg van het gebrek aan vooruitgang in de stad en regio.

In 2000 werd gebouwd nieuw gebouw in de wijk boerderijen Bethania met moderne laboratoria en speciale voorzieningen die nodig zijn voor het leren van hun academische gebieden Geesteswetenschappen, Fysische en Health.

Dus, in overeenstemming met haar uitbreidingsplan werden gecreëerd diverse cursussen in lijn met de Juiz de Fora behoeften en regionale omgeving, en werd de integrale Campus, University President Antonio Carlos, het bijhouden van de Faculteit der Geesteswetenschappen en Wetenschap met cursussen administratie, Accounting and Mass Communication Kwalificatie: Journalistiek en Toerisme; het Instituut voor Juiz de Fora Education met Higher Normal Course Faculteit der Gezondheidswetenschappen met Biogeneeskunde cursussen, Lichamelijke Opvoeding, Nursing, apotheek, fysiotherapie, voeding, Diergeneeskunde, Biological Sciences; Faculteit der Geneeskunde aan de School of Medicine; Faculteit der Rechtsgeleerdheid en Sociale Wetenschappen van de wet Course en het Institute of Technology en Sequential Studies van Juiz de Fora met Technology cursussen in Milieu, Technologie in Marketing Management Technology in Business Informatics and Technology in Safety.

In de loop der jaren, na het voltooien van je doelen en de vraag in Juiz de Fora te hebben geabsorbeerd, werden een aantal cursussen geëlimineerd, waardoor uitbreiding van het aantal plaatsen voor de bestaande.

Als je in de 16 jaar van zijn bestaan ​​heeft op dit moment ongeveer 230 leraren, waaronder artsen, docenten en deskundigen volledig voldoen aan de MEC bepalingen en het ontwikkelen van hun onderwijsactiviteiten in verschillende cursussen van de instelling op basis van hun missie, die luidt: "Reach for midden van Onderwijs, Onderzoek en Extension, kennis van de filosofie van Wetenschap, Technologie en technieken in het algemeen, bij te dragen aan en invloed hebben op de ontwikkeling van de sociale gebieden in de regio Minas Gerais en Brazilië, evenals trainen professionals voor de gemeenschap. "

Locaties

  • Juiz de Fora

    Av. Juiz de Fora, 1100 - Granjas Bethânia, Juiz de Fora -MG -CEP 36048-000, , Juiz de Fora

    Vragen