
Master in
Master's degree in innovatie in voeding, voedselveiligheid en technologie Universidade Santiago de Compostela

Invoering
Of de masteropleiding Innovatie in Voeding, Veiligheid en Levensmiddelentechnologie van de Universiteit van Santiago de Compostela is een officieel diploma, met een duur van 90 studiepunten, dat overeenkomt met het wetenschapsgebied, dat studenten een gespecialiseerde kwaliteitsopleiding in Voeding, Technologie en Voedsel biedt. Veiligheid die het mogelijk maakt om een sociaal antwoord te geven op de uitmuntendheid van de Europese Unie met betrekking tot de gezondheid van de voeding en de bescherming van twee consumenten en de veiligheid van twee voedingsmiddelen.
De leraren die betrokken zijn bij het masterinitiatief, behorend tot verschillende cementdomeinen, volgen een uitgebreide opleiding over de verschillende aspecten die verband houden met voedsel, voeding en voedselketen, of die een multidisciplinaire opleiding mogelijk maken, gericht op het bevorderen van specialisatie, bij opname in bedrijven in de voedingssector, evenals de officiële controlestructuur van overheidsdiensten en verschillende organisaties die in de voedselketen tussenkomen. Naast het eigen onderwijzend personeel van het USC nemen niet-professionele masteropleidingen van het Marine Research Institute (CSIC) en de Galicische Vereniging voor Endocrinologie, Voeding en Metabolisme deel.
Deze masteropleiding heeft tot doel afgestudeerden op te leiden met een wetenschappelijke oriëntatie en een uitstekende academische voorbereiding, opgeleid tot docenten en onderzoekers van hoge kwaliteit in het kader van voeding, technologie en voedselveiligheid, het is niet het meest gezonde verstand, en dat ze kunnen doorgaan met hun documentatiestudies, ontwikkelen zich naar hun eigen industrie of werken samen aan innovatie en ontwikkeling op gebieden die verband houden met voedsel en / of voedselbedrijven.
Met een andere band probeert The Degree studenten dichter bij de wereld van het werk te brengen door middel van pre-professionele stages bij agrofoodbedrijven. In die zin is de betrokkenheid van het bedrijfsleven belangrijk, omdat er wordt samengewerkt met tal van bedrijven in de sector, evenals met al diegenen die verbonden zijn met de Food Cluster of Galicia.
Het opleidingsniveau van een niet-masterdiploma kan hetzelfde dienen als de basis voor het starten van de studies die leiden tot de titel van master, de nieuwe generatie onderzoekers in publieke en private onderzoeksorganisaties, R + D + i-afdelingen in bedrijven., laboratoria, officiële controlecentra en, indien van toepassing, twee toekomstige universiteitsprofessoren op het gebied van voeding, bromatologie, technologie en hygiëne twee voedingsmiddelen.
doelstellingen
Die studenten die bovendien een systematisch begrip en beheersing van relevante onderzoeksmethoden voor technologie en veiligheid van twee nieuwste voedingsmiddelen aantonen, die aantonen dat ze in staat zijn om een origineel kwaliteitsonderzoek te bedenken, ontwerpen en in de praktijk te brengen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van dit kennisveld, zullen ze de titel van doutor kunnen behalen.