Keystone logo
Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Invoering

geschiedenis

Opgericht in 1965, UNINCOR begon als een Faculteit der Filosofie, Wetenschappen en Letteren en in 1975 geslaagd voor het Hoger Instituut van Wetenschappen, Letteren en Kunst Drie Harten - INCOR.

De eerste cursussen werden in het najaar van 1967 gecreëerd door advies 263/67 en begon die actief zijn in het begin van 1968. Vanaf dat moment, met de creatie van nieuwe banen en de erkenning van de kwaliteit van degenen die reeds in de instelling werden onderwezen, is de INCOR zich gevestigd als een belangrijke instelling van de Zuid-School of Mines.

Trouw aan de wetten van zijn sponsor, vestigde hij zich als een echte house training, zich altijd te zetten ten dienste van de hele regionale gemeenschap. Als direct gevolg van hun gemeenschap roeping, op 7 september 1990, de voormalige Stichting Tricordiana veranderde haar naam in Communautaire Stichting Tricordiana van Onderwijs, met het oog op permanente educatie door middel van onderwijs, onderzoek en voorlichting te bevorderen.

Met de vraag naar nieuwe programma's en de uitbreiding van het instituut in 1998, is gevestigd aan de Universiteit Vale do Rio Verde - UNINCOR, gevestigd in Drie Harten. Geleidelijk ingevoerd de campussen van Caxambu en São Gonçalo do Sapucaí en Betim eenheden, Belo Horizonte, Itaguara, Ibirité en Para de Minas, allen gelegen in de staat Minas Gerais.

Sinds 2013 de universiteit is het ondergaan van een fase van herstructurering die uitgebreid en versterkt het concept van de instelling voor hoger onderwijs. Op dit moment, in aanvulling op het hoofdkantoor in Drie Harten, in het zuiden van Minas Gerais, UNINCOR heeft campussen in Para de Minas, Belo Horizonte en Betim het uitbreiden van de mogelijkheden voor diegenen die de toegang tot het hoger onderwijs.

Met het partnerschap en het belang van de Educational Group, die over de instelling nam, heeft de universiteit grote investeringen en verbeteringen voor studenten, docenten en personeel ontvangen. De resultaten zijn in de inscripties van het verleden selectie processen die hebben aangetoond een stijging van 50% van de vraag naar studenten die willen naar de klas cursussen, onderwijs op afstand en graduate te voeren.

Het bereik van de universitaire opleidingen is een belangrijk verschil. Er zijn meer dan 20 opties op het gebied van gezondheid, exacte, menselijk, sociaal en milieugebied. Om de toegang van de betrokken partijen, de universiteit, uit de eerste periode te vergemakkelijken, biedt subsidies en financieringsmogelijkheden die het beste passen bij de behoeften van de studenten. In aanvulling op de financiële steun - FIES de instelling heeft afspraken met gemeenten en bedrijven, selectieve proces zakken - UNINCOR Actie, geeft je vriend, Prouni, Educa Meer Brazilië, ik wil Exchange en Credit Pravaler.

De universiteit vorig jaar ontvangen door de Braziliaanse Vereniging van onderhouders van het hoger onderwijs, de instelling Maatschappelijk Verantwoord Seal, ontwikkeld door sociale acties. Het heeft ook cursussen met zeer relevant awards in het onderwijsveld, als het zegel 3 Stars of Editora Abril. In de recente evaluaties van het ministerie van Onderwijs, de Para Pedagogiek cursussen of Mines, Onderwijs, Nursing and Medicine Drie Veterinaire Harten en Betim van Bestuur verkregen uitstekende cijfers, meer dan de door de MEC.

Missie

Bevorderen en verspreiden van kennis op verantwoorde wijze in hun vakgebied, het opleiden van professionals van hoge kwaliteit, geschikt voor de arbeidsmarkt en zich inzetten voor het leven, ethiek, de maatschappij en het milieu.

Locaties

  • Belo Horizonte

    Belo Horizonte, Brazilië

    Opleidingen

    Vragen