Keystone logo
University College Dublin

University College Dublin

University College Dublin

Invoering

Er zijn zoveel redenen waarom een internationale masterstudent in Ierland en aan University College Dublin (UCD) zou willen studeren.

Ierland is een ideale bestemming voor een internationale student die onderwijs van wereldklasse wil in een vooruitstrevend, innovatief land met veelbelovende carrièremogelijkheden. Het is ook perfect voor studenten die geïnteresseerd zijn in prachtige landschappen, prachtige kust- en bergwandelingen, oude cultuur en architectuur.

Afgestudeerden die lang willen blijven nadat ze hun studie hebben afgerond en een carrière willen nastreven, zullen blij zijn te weten dat ze gebruik kunnen maken van een verblijfsvisum van twee jaar.

Studeren in het buitenland in Ierland

Ierland is een zeer veilig, vriendelijk en gastvrij land. Op de Global Peace Index staat Ierland op de 3e plaats van de wereld en op de 13e plaats op de World Happiness Index. Volgens het onderwijsrapport van de OESO 2019 hebben Ieren het op drie na hoogste opleidingsniveau ter wereld.

De Bloomberg Innovation Index 2021 heeft Ierland gerangschikt als het 17e meest innovatieve land ter wereld. Ierland is ook de thuisbasis van vijf van de Forbes Top 10-bedrijven; Apple, Google, Alphabet, Amazon en Samsung.

Waarom zou een internationale masterstudent studeren aan het UCD?

Opgericht in 1854, studeren er nu 38.000 studenten aan UCD. Ongeveer 12.000 zijn masterstudenten.

Via zes hogescholen biedt UCD het meest uiteenlopende aanbod van afgestudeerde kansen in Ierland. Masterprogramma's worden geleid door academische experts en bieden internationale afgestudeerde studenten een ongeëvenaarde keuze op alle niveaus. UCD's afstudeerprogramma's worden erkend en gewaardeerd door academische instellingen en werkgevers over de hele wereld. UCD biedt doctoraatsprogramma's, onderwezen en onderzoeksmasters, graduate diploma's, certificaatprogramma's en hogere diploma's. De onderwezen programma's zijn gemodulariseerd om toegang, voortdurende professionele ontwikkeling en levenslang leren te vergemakkelijken.

Het UCD Alumni Network is invloedrijk, succesvol, actief en echt internationaal. Veel van het 300.000 UCD wereldwijde alumninetwerk, woonachtig in 184 landen, bekleden posities in toonaangevende organisaties over de hele wereld. Zodra een student zich inschrijft bij UCD, heeft hij direct toegang tot het digitale platform van het UCD Alumni Network, waar hij in contact kan komen met internationale alumni over de hele wereld en kan profiteren van hun advies en inzichten.

Het UCD Careers Network biedt carrièreservices van wereldklasse aan onze masterstudenten. Via het Jumpstart-programma beginnen internationale studenten met hun voorbereidingen voordat ze op de campus aankomen. Ze hebben toegang tot interviewvoorbereiding, stagemogelijkheden en alumniverbindingen.

Statistieken

University College Dublin is de beste universiteit voor internationale studenten in Ierland, met meer dan 9.500 studenten uit meer dan 152 landen die aan UCD studeren.

Er staan veel carrièremogelijkheden voor je open als je afstudeert aan UCD. We staan op nummer 1 in Ierland wat betreft de inzetbaarheid van afgestudeerden door QS World Rankings. UCD is al vijf jaar op rij nummer 1.

  Campusfuncties

  UCD ligt in een prachtig, groen parklandschap van 133 hectare – een van de grootste stedelijke campussen van Europa. Studenten wonen en studeren in moderne gebouwen van wereldklasse, omringd door prachtige, groene parken, wilde dieren en fantastische faciliteiten. Volg onze 3D-campustour en ervaar het zelf!

  Enkele van de toonaangevende faciliteiten waar onze studenten van profiteren, zijn onder meer het UCD O'Brien Centre for Science, de UCD Sutherland School of Law en de UCD Lochlan Quinn School of Business.

  Internationaal studentenleven bij UCD

  Bij UCD profiteren onze studenten van een unieke ervaring van wereldklasse, door betrokkenheid bij clubs, verenigingen en sporten, mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en blootstelling aan actieve en onafhankelijke leerstrategieën.

  UCD-studenten zijn het meest betrokken in Ierland met meer dan 100 clubs en verenigingen waarin ze nieuwe interesses en vriendschappen kunnen ontdekken. Deze ervaringen en onze campusomgeving betekenen dat UCD ongeëvenaarde ervaringen biedt voor studenten die in het buitenland willen studeren. Onze studenten genieten van boswandelingen, gebieden met biodiversiteit, weiden met wilde bloemen, evenals uitstekende sportfaciliteiten, een gezondheids- en fitnesscentrum en het UCD Studentencentrum.

   toelatingen

   Aanmelden bij UCD gebeurt altijd online - u kunt eenvoudig en snel een aanvraag indienen op onze website op www.ucd.ie/global/apply

   Heb je een vraag? Waarom bekijkt u onze pagina Veelgestelde vragen over toepassingen niet door op de onderstaande knop Hoe toepassen te klikken?

   Visum vereisten

   Sommige, maar niet alle, studenten hebben een inreisvisum voor Ierland nodig. Alle studenten van buiten de EU/EER moeten voldoen aan de Ierse immigratievereisten, die per land kunnen verschillen.

   Check de Ierse immigratiedienst website om te zien of u een visum nodig heeft.

   Beurzen en financiering

   Beurzen voor internationale masterstudenten

   Er is een grote verscheidenheid aan beurzen en prijzen voor internationale studenten aan UCD. Deze prijzen staan hoog aangeschreven bij werkgevers en de industrie en vieren de diverse talenten van onze studenten. Er zijn ook een aantal Global Excellence Scholarships beschikbaar voor internationale studenten. Ze worden competitief toegekend op basis van academische verdiensten en worden per land en/of discipline aangeboden. Studenten moeten een aanbod hebben voordat ze een beurs kunnen aanvragen. De volledige voorwaarden zijn van toepassing.

   Ranglijsten

   UCD staat in de top 1% van instellingen voor hoger onderwijs wereldwijd. In de QS World University Rankings van 2023 stond UCD op de 181e plaats in de wereld.

   In de QS World Subject Rankings van 2023 werd UCD genoemd als een van de beste universiteiten ter wereld met 42 op de wereldranglijst geplaatste onderwerpen en 4 top-50. De beste prestatie van de universiteit was op het gebied van Bibliotheek- en Informatiemanagement, dat op de 23e plaats eindigde. Bibliotheek- en informatiebeheer was dit jaar ook het hoogst gerangschikte programma van Ierland. Ook opgenomen in de top 50 waren drie andere vakgebieden bij UCD, namelijk Engelse Taal- en Letterkunde en Diergeneeskunde, beide op de 39e plaats. Petroleum Engineering stond op de 40e plaats.

   Accreditaties

   Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

   Locaties

   • Dublin

    University College Dublin, Belfield, , Dublin

    Vragen