Keystone logo
University Of Cumbria BSc (Hons) in Verpleging met Trajecten in Verpleging van Volwassenen of Geestelijke Gezondheidszorg (preregistratie)
University Of Cumbria

BSc (Hons) in Verpleging met Trajecten in Verpleging van Volwassenen of Geestelijke Gezondheidszorg (preregistratie)

Carlisle, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.400 / per year *

Op de campus

* internationaal UK: £9.250 per academisch jaar

Invoering

Mental Health Nursing richt zich op het bieden van ondersteuning en zorg voor kwetsbare individuen gedurende het hele leven om aan hun individuele behoeften te voldoen, waarbij verpleegkundige waarden worden gecombineerd met hedendaagse kennis, expertise, communicatie en interpersoonlijke vaardigheden om sterke therapeutische relaties te vormen.

Onze cursus is ontworpen om u de professionele en academische kwalificaties die u nodig hebt om te registreren bij de Nursing and Midwifery Council en de praktijk als een geestelijke gezondheid verpleegkundige. Deze opleiding vormt de basis voor je toekomstige loopbaankeuzes en stelt je in staat om als verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg te werken in verschillende settings, waaronder intramurale en gemeenschapsdiensten en gespecialiseerde expertisecentra zoals eetstoornissen, geheugenbeoordeling, drugs- & alcohol of forensische en gevangenisdiensten.

Tijdens deze cursus zul je...

  • Samenwerken met mensen die last hebben van psychische aandoeningen, langdurige aandoeningen en ernstige psychologische problemen, en tijd en ondersteuning bieden om hen te helpen herstellen.
  • Gebruik hoogwaardige simulatiefaciliteiten naast je praktijkervaring en academische colleges.
  • Stages lopen in een grote verscheidenheid aan settings, waaronder kinder-, volwassenen- en ouderenverpleging, zowel in binnensteden als op het platteland.
  • Leer van ervaren beoefenaars met klinische ervaring in een breed scala aan klinische achtergronden en academische interesses.
  • Hoor verhalen uit de eerste hand over individuele ervaringen in de gezondheidszorg.
  • Behaal een beroepskwalificatie als geregistreerd verpleegkundige, naast een gevarieerde ervaring van praktijkgebieden waarmee je je toekomstige carrièremogelijkheden kunt overwegen.

Programma collegegeld

toelatingen

Over de school

Vragen