Keystone logo
University of Georgia - College of Engineering Doctoraat in Engineering - Biochemische nadruk
University of Georgia - College of Engineering

Doctoraat in Engineering - Biochemische nadruk

Athens, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

* Het collegegeld in het najaar van 2019 en het voorjaar van 2020 is: In-state studenten: $ 370 / uur voor 1-11 uur; $ 4.439 voor 12 of meer credit-uren Studenten buiten de staat: $ 1.050 / uur voor 1-11 uur; $ 12.593 voor 12 of meer kredieturen Kosten voor

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Ph.D. in Engineering biedt maximale flexibiliteit voor studenten om 21e-eeuwse uitdagingen aan te gaan via hun studie en onderzoek. Binnen de nadruk op biochemische engineering pakken studenten onderzoeksproblemen aan die de behoefte aan duurzame biobrandstoffen en biogebaseerde kunststoffen aanpakken, en geavanceerde technologieën om hoogwaardige chemicaliën en biofarmaceutica te produceren.

Uitzonderlijke en zeer gemotiveerde studenten met een BS-graad die geen MS-graad hebben behaald, kunnen directe toelating tot een Ph.D. programma op voorwaarde dat ze onderzoekservaring hebben aangetoond. De wens en geschiktheid van de student om een Ph.D. programma moet duidelijk worden verwoord in hun doelverklaring en in begeleidende aanbevelingsbrieven.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen