Keystone logo
University of Hawai'i at Manoa John A. Burns

University of Hawai'i at Manoa John A. Burns

University of Hawai'i at Manoa John A. Burns

Invoering

De school werd in 1965 geopend als een tweejarig programma voor medische basiswetenschappen en werd in 1973 een vierjarig programma voor het toekennen van diploma's.

De toewijding van de Hawai'i State Legislature aan een medische school voor de mensen van Hawai'i werd versterkt toen wetgevers het gebruik van tabaksfondsen van de "Master Settlement Agreement" goedkeurden om de Kaka'ako-campus aan de oceaan van de John A. Burns School te bouwen en te helpen exploiteren. of Medicine (JABSOM). De campus, een locatie gekozen door gouverneur Ben Cayetano, werd geopend in 2005. We onderwijzen met trots onze studenten en de mensen van Hawai'i over de gevaren van roken en we behandelen mensen die lijden aan tabaksgerelateerde ziekten.

Veel prestigieuze particuliere stichtingen evenals de Amerikaanse en buitenlandse regeringen hebben in de loop van de jaren genereuze subsidies en financiering verstrekt. Deze voorname lijst omvat de Robert Wood Johnson Foundation, het Commonwealth Fund, de WK Kellogg Foundation, de Pew Memorial Trust en de Queen Emma Foundation, om er maar een paar te noemen.

Locaties

  • Kailua-Kona

    Ane Keohokalole Highway,73-4225, 96740, Kailua-Kona

    Vragen