
MSc in
Master in menselijke voeding en voedselgerelateerd gedrag University of Helsinki

Invoering
Waarom eten we zoals we doen?
Wat gebeurt er met voedsel in ons lichaam? Hoe houdt voeding onze gezondheid in stand? Hoe bestuderen we de manier waarop mensen voedsel gebruiken? Hoe beïnvloedt cultuur onze voedselkeuzes? Hoe wordt er in de media over eten gesproken? Hoe kunnen we voedselgerelateerd gedrag veranderen?
De masteropleiding menselijke voeding en voedselgerelateerd gedrag (HNFB) richt zich op menselijke voeding, voedselgerelateerd gedrag en voedselconsumptie vanuit het perspectief van volksgezondheidsvoeding, voedingsfysiologie en de sociale wetenschappen.
Aan het studeren
De masteropleiding menselijke voeding en voedselgerelateerd gedrag (HNFB) richt zich op menselijke voeding en voedselgerelateerd gedrag en consumptie vanuit het perspectief van volksgezondheidsvoeding, voedingsfysiologie en de sociale wetenschappen.
Het programma is opgebouwd rond menselijke voeding, voedselgerelateerd gedrag en consumptie, evenals gerelateerde onderzoeksmethoden. Thema's op basis van Sustainable Development Goals - zoals een goede gezondheid en welzijn, geen honger, gelijkheid, ecologische en culturele duurzaamheid - zijn verankerd in het programma.
toelatingen
Galerij
Carrièremogelijkheden
Carrière
De masteropleiding Humane voeding en voedselgerelateerd gedrag kwalificeert je voor werk in deskundige, onderwijs-, onderzoeks- en managementfuncties in de publieke sector, NGO's en bedrijven, en als zelfstandig ondernemer. De opleiding biedt je diepgaande vakspecifieke competentie en vaardigheden in kenniswerk, evenals een solide professionele identiteit.