Keystone logo
University of Hull BSc Biomedische wetenschappen
University of Hull

BSc Biomedische wetenschappen

Hull, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.300 / per year *

Op de campus

* per jaar voor EU / internationale studenten - de kosten voor thuisstudenten bedragen £ 9.250 per jaar

Invoering

Cursus overzicht

Een diploma Biomedische Wetenschappen van Hull opent deuren naar een carrière in laboratoriumwetenschap en daarbuiten.

Biomedische wetenschap past biologische principes toe op geneeskunde. Het onderzoekt de fysiologische processen en functies van het menselijk lichaam om ziekteprocessen, diagnose en behandeling te waarderen.

Dit is een dynamisch onderwerp met voortdurende vooruitgang in de gezondheidszorg en de wetenschap die innovatie en onderzoek stimuleert. Door ondersteund laboratoriumonderwijs krijgt u een diep begrip van de menselijke vorm en functie bij gezondheid en ziekte. We hebben onze graad in biomedische wetenschappen ontworpen met input van de Hull University Teaching Hospitals NHS Trust.

Je verzamelt de kennis en vaardigheden voor werk in verschillende omgevingen - inclusief potentieel levensreddend werk op het snijvlak van gezondheidsonderzoek.

Deze cursus is geaccrediteerd door The Institute of Biomedical Science - dus u kunt erop vertrouwen dat deze is goedgekeurd door deskundige academici en professionals en voldoet aan de industrienormen.

Hoe je zult studeren

Tijdens je opleiding wordt van je verwacht dat je 1200 uur per jaar studeert. Dat is gebaseerd op 200 uur per 20 creditmodule. En het omvat geplande uren, tijd besteed aan plaatsing en onafhankelijk onderzoek. Hoe deze tijd verdeeld is over elk van deze varieert elk jaar en is afhankelijk van de cursus en modules die je studeert.

6 redenen om Biomedische Wetenschap te studeren aan Hull

 1. Top 10 in het VK voor medische technologie #
 2. Geaccrediteerd door het Institute of Biomedical Science
 3. 94% inzetbaarheid van afgestudeerden †
 4. Leer onder internationaal gerespecteerde experts
 5. Uitstekende banden met de lokale industrie en ziekenhuizen
 6. Profiteer van toegang tot ons PET Research Center

# Volledige universiteitsgids 2018

† Britse domicilie voltijds eerste graad verlaters; Bestemmingen van Leavers from Higher Education-enquête voor het academische jaar 2016/17, gepubliceerd door HESA 2018

Uw toekomstperspectieven

 • Biomedische wetenschapper
 • Forensisch onderzoeker
 • Biotechnologist
 • toxicoloog
 • Gezondheidswetenschapper
 • Medisch onderzoekswetenschapper

Sommige biomedische wetenschappers werken in laboratoria voor de NHS en de particuliere sector. Moderne laboratoria zijn de hi-tech centra van ziekenhuizen, met de allernieuwste medische technologie.

Je komt in aanmerking om te werken in academisch onderzoek, de gezondheidsdienst, in biomedische wetenschappers, in medische instellingen en in het onderwijs.

Onze afgestudeerden gaan een breed scala aan andere carrières aan bij werkgevers zoals ConocoPhillips, RB (voorheen Reckitt Benckiser), de overheidsdienst, Boots, verschillende ziekenhuizen en de NHS.

Verken de virtuele rondleiding

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/biomedical-sciences

Toelatingseisen

Inwoners van het VK

Punten kunnen afkomstig zijn van elke kwalificatie van het UCAS-tarief, maar moeten ten minste 80 punten bevatten van

 • Een niveau
 • BTEC Subsidiary Diploma, Diploma of Extended Diploma
 • OCR Cambridge Technical Introductory Diploma, Diploma of Extended Diploma
 • CACHE-diploma of uitgebreid diploma
 • Irish Leaving Certificate
 • Schotse Hooglanden
 • Welsh Baccalaureate Advanced Diploma
 • of een combinatie van geschikte kwalificaties van niveau 3
 • Aanvragers moeten beschikken over een niveau Biologie / Toegepaste Wetenschap van klasse C of hoger (of verdienste van relevante BTEC). Kandidaten die het hervormde A-niveau halen, moeten ook slagen voor het praktische element.

Alternatieve kwalificaties

 • IB Diploma: 28 punten, waaronder 5 in HL Biology
 • Toegang tot HE-diploma: toegang tot HE-diploma (wetenschap) inclusief 18 studiepunten in biologie op verdienste of hoger

Internationale studenten

Als je een Tier 4-studentenvisum nodig hebt om te studeren of als je eerste taal niet Engels is, moet je acceptabel bewijs van je Engelse taalvaardigheidsniveau leveren.

Deze cursus vereist academische IELTS 6.0 in het algemeen, met niet minder dan 5,5 in elke vaardigheid. Voor het basisjaar hebben we in het algemeen IELTS 5.5 nodig, met 5,5 in elke vaardigheid.

Als uw Engels momenteel niet voldoet aan de vereiste standaard van de universiteit voor dit programma, bent u misschien geïnteresseerd in een van onze taalcursussen Engels.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid.

toelatingen

Accreditaties

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen