Keystone logo
University of Lethbridge Master in het beheer van gezondheidsdiensten
University of Lethbridge

Master in het beheer van gezondheidsdiensten

Calgary, Canada

24 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

CAD 2.531 / per course *

Blended

* binnenlandse studenten: 5.625,94 CAD voor vier cursussen, 12 credit-uren | internationale studenten: 12,824.14 CAD voor vier cursussen, 12 credit-uren

Invoering

De Master of Health Services Management (MHSM) wordt gezamenlijk aangeboden door de Dhillon School of Business en de Faculteit der Gezondheidswetenschappen. De ontwikkeling van toegepast onderzoek, kritisch denken en besluitvormingsvaardigheden is ingebed in het hele programma, met als hoogtepunt de toepassing in een geïntegreerd ervaringspuntproject.

MHSM is een cohort-gebaseerd, parttime programma dat wordt aangeboden op de Calgary-campus van de University of Lethbridge . Het programma wordt geleverd in een gecomprimeerd formaat met behulp van een combinatie van blended learning-technieken, levering op afstand en residentiële (face-to-face) sessies. Het leveringsmodel stelt studenten in staat om graduate school te volgen terwijl ze blijven werken. Dit is een bijzonder belangrijke functie voor studenten die oefenreferenties moeten behouden.

Een Graduate Certificate in Health Services Management (GCHSM) is beschikbaar voor studenten die hun kennisniveau willen vergroten, maar zich niet kunnen of voorzichtig willen binden aan een volledige masteropleiding. Een student die het afgestudeerde certificaat met succes voltooit, ontvangt cursuspunten voor de masteropleiding, waardoor het gemakkelijk is om permanente educatie en professionele ontwikkelingsdoelen naadloos te volgen.​

Internationale aanvragers : vanwege het parttime karakter van dit programma, houd er rekening mee dat afgestudeerden na het voltooien van dit programma niet in aanmerking komen voor een post-afstudeer werkvergunning.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen