Keystone logo
University of Lincoln MSc Occupational Therapy (Pre-registratie)
University of Lincoln

MSc Occupational Therapy (Pre-registratie)

Lincoln, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* voor internationale studenten | thuisstudenten: £ 9.250

Ontdek Lincoln waar ter wereld u ook bent

Invoering

MSc Ergotherapie (pre-registratie) is een wetenschappelijk gebaseerd programma dat is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op werk in verschillende omgevingen, waaronder gezondheidsorganisaties, sociale zorgdiensten, huisvesting, onderwijs, vrijwilligersorganisaties of als onafhankelijke beoefenaars.

Dit programma is geschikt voor degenen die hun potentieel als ergotherapeut willen vervullen of eraan willen werken, om het functioneren, de kwaliteit van leven en de realisatie van potentieel te bevorderen bij mensen die beroepsmatige deprivatie, onevenwichtigheid of vervreemding ervaren. Zij geloven dat activiteit een effectief medium kan zijn voor het herstellen van disfunctie, het vergemakkelijken van aanpassing en het herscheppen van identiteit.

Ergotherapeuten werken met volwassenen en kinderen van alle leeftijden met een breed scala aan aandoeningen; meestal degenen die problemen hebben als gevolg van een psychische aandoening, of fysieke of leerproblemen. De cursus streeft ernaar de vaardigheden, kennis en het vertrouwen te ontwikkelen die nodig zijn om te werken in een reeks complexe en dynamische gezondheids- en sociale zorgomgevingen.

Studenten in deze cursus worden aangemoedigd om de huidige ergotherapiepraktijk te waarderen en te begrijpen, terwijl ze kritisch zijn in hun benadering van het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve en op bewijs gebaseerde interventies. Er zijn interprofessionele componenten van de cursus die zijn ontworpen om beoefenaars te ontwikkelen die professioneel, meelevend, veilig, reflectief en autonoom zijn. Door samen te werken met collega's uit andere beroepen, waaronder fysiotherapie, verpleegkunde, verloskunde en maatschappelijk werk, wordt teamwerk, samenwerking en de toepassing van onderzoeksvaardigheden bij de transformatie van gezondheids- en sociale zorgdiensten bevorderd.

Prioriteit geven aan face-to-face onderwijs

Aan de University of Lincoln streven we ernaar ervoor te zorgen dat de ervaring van onze studenten boeiend, ondersteunend en academisch uitdagend is. Tijdens de pandemie van het coronavirus hebben we ons aangepast aan de richtlijnen van de overheid om onze studenten, medewerkers en gemeenschap veilig te houden. Alle resterende wettelijke beperkingen van Covid-19 in Engeland werden in februari 2022 opgeheven in het kader van het Plan for Living with Covid-19 van de regering, en we hebben een veilige terugkeer naar persoonlijk lesgeven op de campus omarmd. Waar passend wordt face-to-face onderwijs verbeterd door het gebruik van digitale hulpmiddelen en technologie en kan het worden aangevuld met onlinemogelijkheden waar deze de leerresultaten ondersteunen.

We zijn volledig bereid om onze plannen aan te passen als veranderingen in de overheidsrichtlijnen dit noodzakelijk maken, en we zullen ons best doen om huidige en toekomstige studenten op de hoogte te houden.

Kenmerken

De University of Lincoln is de thuisbasis van de Community and Health Research Unit (CaHRU), het onderzoekscentrum voor de School of Health and Social Care. CaHRU voert toonaangevend interdisciplinair onderzoek uit met gebruikers van diensten, professionals in de gezondheidszorg en organisaties om de gezondheid en het welzijn in de gezondheidszorg, de sociale sector en de derde sector te verbeteren. CaHRU is verbonden met het Lincoln Institute for Health. Het Lincoln Institute for Health (LIH) is een universiteitsbrede multidisciplinaire onderzoekssamenwerking die internationaal uitstekende onderzoeken van wereldklasse uitvoert, van 'cel-tot-gemeenschap'

In het tweede jaar krijgen studenten mogelijk de mogelijkheid om op een 'role-emerging placement' te gaan, waar ze de mogelijke rol van een ergotherapeut in een organisatie kunnen verkennen en rechtvaardigen. De mogelijkheden hiervoor zijn breed en divers en studenten kunnen met steun van het docententeam kansen ontwikkelen op interessegebieden.

"Deze informatie was correct op het moment van publicatie (juli 2023)"

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen