Keystone logo
University Of Medicine And Pharmacy Of Craiova Immunologie
University Of Medicine And Pharmacy Of Craiova

Immunologie

Craiova, Roemenië

Request duration

Engels, Roemeense

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Invoering

De discipline Immunologie is een verplichte discipline (2 studiepunten) die haar activiteit begon uit te oefenen binnen de Faculteit voor Algemene Geneeskunde van Craiova in 2002, na het behalen van de Discipline van Bacteriologie, Virusologie, Parasitologie.

Het curriculum voorziet in de cursus en praktische werken van Immunologie in het tweede jaar - Faculteit Tandheelkunde en jaar III - Faculteit Geneeskunde, verdeeld over 1 uur cursus en 1 uur praktijkwerk / week in het eerste semester.

Binnen de discipline was er een bijzondere interesse om het didactisch activiteitenlaboratorium met de studenten te organiseren, om de nodige apparatuur voor deze activiteit te ontwikkelen, parallel met de activiteit van het uitwerken en redigeren van het bibliografisch materiaal dat nodig is voor de goede ontwikkeling van het laboratorium. en cursus didactische activiteit.

De activiteit van de discipline Immunologie had als prioritair doel de kwalitatieve didactische activiteit en een efficiënte experimentele opleiding van de studenten. Als algemene doelstelling noemen we de verwerving door studenten van de noties van fundamentele immunologie (kennis en begrip van de afweermechanismen van het lichaam en het belang van het bestuderen van deze immuunafweermechanismen in de medische praktijk).

Over de school

Vragen