Keystone logo
University Of Medicine And Pharmacy Of Craiova Tandtechniek
University Of Medicine And Pharmacy Of Craiova

Tandtechniek

Craiova, Roemenië

Request duration

Engels, Roemeense

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Sinds de oprichting van de Specialisatie - Tandtechniek - in het tweede jaar van het 2e semester, wordt de Totale Prothese Technologie gedoceerd. De cursus wordt gegeven door het hoofd van de fabriek Dr. Ștefârță Alexandru.

De doelstellingen van de discipline. Total Prothese Technologie is bedoeld voor tweedejaars studenten van de Faculteit Tandheelkunde, Opleiding - Tandtechniek. Het analytische programma correleert begrippen uit de disciplines: morfologie van tanden en tandbogen, laboratoriummaterialen, chemie van materialen, pathofysiologie, occlusologie, tandprotheses, esthetiek, oro-maxillo-faciale chirurgie, implantologie, orale pathologie, orale revalidatie.

De algemene doelstellingen zijn erop gericht de studenten de theoretische en praktische noties te verwerven van het herstellen van de morfologie en functies van tandbogen door middel van mobiele prothetische werken.

Specifieke doelen. Het doel is om studenten op te leiden in de biomechanica van mobiele prothesen, om de laboratoriumfasen uit te voeren die nauw verband houden met de activiteit van de tandarts, om de technische fasen op didactische modellen zo uit te voeren dat alle theoretische begrippen nauw verwant zijn aan de praktijk.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Geavanceerd diploma in tandheelkunde (DNTM)
  • Barrie, Canada
  • Online
 • Postgraduate Diploma in Clinical Dental Technology (PGDipCDTech)
  • Dunedin, Nieuw-Zeeland
 • Master of Dental Technology (MDentTech)
  • Dunedin, Nieuw-Zeeland