Keystone logo
University of New Brunswick College of Extended Learning

University of New Brunswick College of Extended Learning

University of New Brunswick College of Extended Learning

Invoering

Over CEL

Onze missie: ontwikkelen en leveren van innovatieve, transformatieve programmering voor leerlingen van alle leeftijden en alle achtergronden.

De universiteit van New Brunswick biedt al sinds 1950 permanente educatieprogramma's. In 2002 richtte UNB het College of Extended Learning (UNB CEL) op, om permanente educatie en professionele ontwikkeling voor volwassen studenten te bieden, evenals online programmering voor personen binnen privé- en privédoeleinden. publieke organisaties, lokaal, nationaal en wereldwijd.

UNB CEL streeft naar het aanbieden van hoogwaardige, relevante cursussen en programma's, samen met trainingsoplossingen op maat en diensten die leiden tot persoonlijke en organisatorische groei en ontwikkeling. Door middel van innovatieve partnerschappen ontwikkelt UNB CEL programma's die bijdragen aan de sociale, culturele en economische ontwikkelingsbehoeften van Atlantische Canadezen en daarbuiten.

Onze diensten bestrijken het hele gamma, van analyse en planning tot ontwerp en ontwikkeling, tot levering en beheer van mogelijkheden voor levenslang leren voor vrije tijd, carrière en professionele training, diplomavoltooiing en online voor kredietprogramma's.

Locaties

  • Fredericton

    3 Bailey Drive P.O. Box 4400, E3B 5A3, Fredericton

    Vragen