Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

Invoering

Leiders in het onderwijs in Georgië

De University of North Georgia maakt deel uit van het University System of Georgia en is aangewezen als een State Leadership Institution en The Military College of Georgia. Met ongeveer 20.000 studenten is de University of North Georgia een van de grootste openbare universiteiten van de staat. UNG, gepositioneerd in de snelst groeiende regio van de staat, bestaat uit vijf campussen verenigd door een enkele missie gericht op academische excellentie en academische en co-curriculaire programma's die studenten ontwikkelen tot leiders voor een diverse en mondiale samenleving.

Geschiedenis van UNG

Begin 2012 adviseerde de University System of Georgia's Board of Regents de consolidatie van North Georgia College & State University, opgericht in 1873 in Dahlonega, Georgia, en Gainesville State College, opgericht in 1964 in Gainesville, Georgia. De consolidatie werd officieel op 8 januari 2013, waardoor de University of North Georgia (UNG) ontstond, met vier campussen in het noordoosten van Georgia.

In augustus 2015 opende UNG een extra campus in Blue Ridge, Georgia, om studenten in de meest noordelijke regio van de staat te dienen.

Als regionale instelling met meerdere campussen en vooraanstaande militaire hogeschool is UNG uniek in het onderwijsaanbod Pathways dat het studenten biedt. Van associate degree-programma's tot graduate-level programma's, UNG biedt een scala aan mogelijkheden om studenten te helpen zich te ontwikkelen tot leiders voor een diverse en mondiale samenleving. Een van de slechts zes federaal aangewezen hogere militaire hogescholen in het land, de universiteit draagt de onderscheiding van The Military College of Georgia en haar nationaal erkende Army ROTC-programma trekt studenten uit de hele staat, regio en natie. Bovendien is UNG door het University System of Georgia aangewezen als een State Leadership Institution en heeft het de Community Engagement Classification verdiend van de Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching.

Onze cultuur

De University of North Georgia is een gemeenschap van studenten, docenten, medewerkers, alumni en vrienden die zich inzetten voor uitmuntend onderwijs, leiderschapsontwikkeling en betrokkenheid van de gemeenschap.

De institutionele waarden van UNG - uitmuntendheid, studentgerichtheid, integriteit, betrokkenheid en service - zijn essentieel voor onze identiteit en missie om studenten voor te bereiden om leiders te worden in een diverse en mondiale samenleving. De cultuur van UNG versterkt die toewijding en onze rol als verantwoordelijke rentmeesters van de middelen en verantwoordelijkheden die ons zijn toevertrouwd.

Onze visie

De University of North Georgia zal een regionale en nationale leider zijn op het gebied van academische excellentie, betrokkenheid, educatieve kansen en leiderschapsontwikkeling.

Onze missie

De Universiteit van Noord-Georgië, een regionale instelling met meerdere campussen en een vooraanstaande militaire hogeschool, biedt een cultuur van academische excellentie in een studentgerichte omgeving die kwaliteitsonderwijs, service, onderzoek en creativiteit omvat. Dit wordt bereikt door brede toegang tot uitgebreide academische en co-curriculaire programma's die studenten ontwikkelen tot leiders voor een diverse en mondiale samenleving. De University of North Georgia is een leidende instelling van het University System of Georgia en is The Military College of Georgia.

Onze waarden

 • Uitmuntendheid - Bevorderen van normen voor prestaties en verantwoordelijkheid die de verwachtingen overtreffen
 • Studentgerichtheid - Het faciliteren van succes en het behalen van educatieve doelen voor alle studenten en het bevorderen van een gastvrije omgeving die diversiteit en inclusie waardeert en weerspiegelt.
 • Integriteit - In onszelf en in anderen de bereidheid en standvastigheid cultiveren om eerlijk en ethisch te handelen
 • Betrokkenheid - Actieve betrokkenheid, intellectueel onderzoek en creativiteit, samenwerking en gemeenschapspartnerschap bevorderen
 • Dienstbaarheid - Zichzelf geven om het leven en de rijkdom van de universiteit en al haar leden, evenals de grotere gemeenschap, te verbeteren

Campusfuncties

Dahlonega Campus

De Dahlonega Campus, genesteld in de uitlopers van de Blue Ridge Mountains, helpt studenten al sinds 1873 hun potentieel te benutten. UNG is een van de slechts zes hogere militaire hogescholen in de natie met de bijna 800 cadetten in ons bekroonde leger ROTC-programma dat hier is gevestigd .

Met meer dan 100 campusclubs, plus Greek Life, intramurale sporten en studentenactiviteiten, heb je tal van manieren om mee te doen en vrienden te maken op de campus. U zult uw vrije tijd graag gebruiken om de winkels en restaurants rond het historische stadsplein te proeven of het majestueuze uitzicht te ervaren tijdens een wandeling over een van de nabijgelegen bergpaden. En als je in de stemming bent voor plezier in de grote stad, zijn we maar een uur rijden van Atlanta.

Gainesville Campus

De Gainesville Campus, de thuisbasis van meer dan 7.500 forensenstudenten, ligt ongeveer een uur ten noorden van Metro Atlanta, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de attracties van de grote stad, samen met veel lokale uitgaansgelegenheden of gewoon een luie dag op het prachtige Lake Lanier.

Met zijn locatie als het regionale knooppunt voor gezondheidszorg, landbouw, detailhandel en andere belangrijke industrieën, is de Gainesville Campus uniek gepositioneerd om u toegang te geven tot banen en stages in een verscheidenheid aan bloeiende industrieën.

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Dahlonega

   82 College Circle Dahlonega, GA 30597, 30533, Dahlonega

  • Gainesville

   3820 Mundy Mill Rd. Oakwood, GA 30566, , Gainesville

   Vragen