
MSc in
MS in voeding University of Rhode Island College of Health Sciences

Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De 2-jarige MS in Nutrition is ontworpen om u te leren kritisch te analyseren, de huidige en opkomende voedingswetenschap te communiceren en te verspreiden onder het publiek, de wetenschappelijke gemeenschap en andere belanghebbenden. Onze training bereidt je voor op leiderschapsposities in verschillende omgevingen, waaronder de gezondheidszorg, de industrie en de overheid. Afgestudeerden zijn ook voorbereid op een vervolgstudie. Het programma biedt zowel diepgang als flexibiliteit en stelt u in staat om te kiezen uit een reeks onderzoeksfocusgebieden die worden ondersteund door de faculteit van de afdeling.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
BA/BSc University College Venlo
- Venlo, Nederlanden
Master in menselijke voeding en voedselgerelateerd gedrag
- University of Helsinki, Finland
Ph.D. in Life and Health Sciences
- Camerino, Italië