Keystone logo
University of Rochester

University of Rochester

University of Rochester

Invoering

De eerste decaan van de Medical School, Nobelprijswinnaar George Hoyt Whipple, MD, kwam in 1921 naar Rochester om een revolutionair concept in praktijk te brengen. Whipple hield toezicht op het ontwerp, de bouw en het personeel van de School of Medicine and Dentistry en Strong Memorial Hospital volgens wat toen een nieuw raamwerk was dat werd ontwikkeld door de pionier van de medische school Abraham Flexner. Whipple's visie, gebouwd op de filantropie van George Eastman, was een school en een ziekenhuis onder één dak waarin basiswetenschap en klinische praktijk waren geïntegreerd.

Vandaag de dag is dat concept van het fysiek integreren van patiëntenzorg en academici onder één dak nog steeds sterk. De hoofdcampus van het University of Rochester Medical Center beslaat meer dan 4,4 miljoen vierkante meter aan ruimte. Strong Memorial Hospital beslaat 1,6 miljoen vierkante voet, de School of Medicine 2,1 miljoen vierkante voet, en de School of Nursing en het Eastman Dental Center ongeveer 30.000 vierkante voet elk.

Even belangrijk is dat de integratie van patiëntenzorg en academici de kern blijft van de filosofie en structuur van onze school. Onder leiding van de Senior Vice President for Health Affairs werken de decaan van de medische school en de voorzitter van ons ziekenhuissysteem dagelijks samen met afdelingsvoorzitters, centrumdirecteuren, de decaan van de School of Nursing, de directeur van het Eastman Dental Center en de financiële en administratieve leiding van het Medical Center. Door zo nauw samen te werken, vervullen we met succes onze onderling verbonden missies van patiëntenzorg, onderwijs, onderzoek en gemeenschapsgezondheid.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Rochester

    Elmwood Avenue,601, 14642, Rochester

    Vragen