Keystone logo
University of Salford

University of Salford

University of Salford

Invoering

De brancherelevante cursussen van University of Salford geven studenten de echte vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in de huidige competitieve arbeidsmarkt. Door sterke partnerschappen aan te gaan met bedrijven en organisaties uit alle sectoren, werkt de University of Salford met hen samen om cursussen te ontwikkelen die actueel en relevant zijn voor de uitdagingen van vandaag.

Studenten kunnen kiezen uit verschillende vakken, waaronder bedrijfsbeheer, rechten, wetenschappen, techniek, gebouwde omgeving, informatica, verpleegkunde, fysiotherapie, media, kunst, creatieve technologie en meer.

Het lesgeven wordt aangevuld met stages, stages, live-projecten of excursies, zodat studenten hun leren in de praktijk kunnen brengen.

Salford, een campusgebaseerde universiteit, heeft een geweldige locatie, op slechts enkele minuten van het stadscentrum van Manchester, dat bekend staat om zijn levendige culturele kunstscène, internationale gerechten en sporten van wereldklasse.

De campussen bieden studenten een uitstekende leerervaring en de kans om industriestandaardfaciliteiten te gebruiken om de werkplek te weerspiegelen. Op de hoofdcampus ligt het prachtige Peel Park waar studenten tussen de colleges door kunnen ontspannen of langs de rivier kunnen wandelen.

De University of Salford heeft ook een hightech campus in MediaCity naast de BBC en ITV en tussen meer dan 200 digitale en mediabedrijven.

Er worden aantrekkelijke beurzen aangeboden om internationale studenten te ondersteunen bij het betalen van collegegeld, evenals opties voor het betalen van collegegeld in 5 of 7 maandelijkse termijnen.

De University of Salford heeft momenteel meer dan 4000 internationale studenten die deel uitmaken van de totale studentenpopulatie van 23.000. De gemeenschap is erg vriendelijk en multicultureel, en iedereen is welkom, ongeacht hun achtergrond, religie of overtuiging.

De University of Salford biedt ook gespecialiseerde loopbaanondersteuning voor internationale studenten, die gratis en levenslang toegankelijk is. De ondersteuning omvat het vinden van een baan, interview- en CV-technieken, begeleiding bij etiquette op de werkplek in het VK en advies over visa.

Locaties

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Vragen