Keystone logo
University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

Invoering

We bieden kwalitatief hoogstaand onderwijs en we helpen u te profiteren van alles wat we te bieden hebben. Je kunt de eerste twee jaar dicht bij huis of op het werk blijven en daarna online of op de campus afronden. Je kunt het laten werken. Uw tijd is nu!

De onze, opgericht in 1959, is de oudste van de vier regionale campussen van de University of South Carolina. Sindsdien zijn de campus en studenten gegroeid, maar onze missie blijft hetzelfde. We zijn toegewijd om studenten voor te bereiden om hun opleiding aan de universiteit en hun hele leven voort te zetten.

We laten alle studenten toe die de belofte van academisch succes tonen. De meeste van onze studenten zijn studenten van de eerste generatie uit landelijke gebieden, kleine steden en steden in het centrale Piemonte-gebied van de Carolinas. Door een brede inzet voor gelijkheid, een uitgebreid studiebeurs- en financiële hulpprogramma en een verscheidenheid aan doordeweekse en avondcursussen, probeert de University of South Carolina Lancaster onderwijs toegankelijk, betaalbaar en gemakkelijk te maken voor de inwoners van dit gebied.

Locaties

  • Lancaster

    Hubbard Drive,476, 29720, Lancaster

    Vragen