Keystone logo
University of Southern Indiana Bachelor in de gezondheidsinformatica en informatiemanagement
University of Southern Indiana

Bachelor in de gezondheidsinformatica en informatiemanagement

Evansville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 21.279 / per year *

Op de campus

* per kredietuur inwoner van Indiana; $ 654 - per credit-uur Niet-ingezeten

Invoering

Mission Statement

De missie van het Health Informatics and Information Management Program is om studenten te voorzien van gespecialiseerde training in het gebruik van informatietechnologie ter ondersteuning van effectieve gezondheidszorgadministratie, innovatieve levering van gezondheidszorgdiensten, veilige patiëntgerichte gezondheidszorg, leiderschapsvaardigheden, kwaliteitsborging, financiën en wettelijke en regelgevende vereisten.

Waarom kiezen voor Health Informatics and Information Management (HIIM) -programma bij USI?

De Bachelor of Science in Health Informatics and Information Management (BSHIIM) is ontwikkeld als reactie op de veranderingen en eisen van de gezondheidszorg en is bedoeld voor een breed scala aan studenten, inclusief studenten die net zijn afgestudeerd aan de middelbare school of volwassen studenten die willen terugkeren naar school en voltooi hun bachelordiploma. Er zijn overdrachtsprogramma's van tweejarige campussen ontwikkeld, zodat leerlingen hun opleiding aan lokale community colleges kunnen beginnen en vervolgens naar USI kunnen overstappen om hun bachelordiploma te behalen. Naast traditionele studenten kunnen veel studenten met informatietechnologie (IT) of gezondheidszorgvoorbereiding op associates-niveau - zoals associates degree-voorbereide verpleegkundigen of Health Information Management-professionals - het HIIM-bachelorprogramma voltooien. Disciplinespecifieke cursussen worden zowel als afstandscursussen als traditionele klassikale cursussen aangeboden.

Het BSHIIM-programma van USI combineert concepten in de gezondheidszorg, informatietechnologie en managementpraktijken om afgestudeerden de kennis te bieden die nodig is om een waardevolle ontwerper, uitvoerder en manager van gezondheidsinformatiesystemen te worden. Dit diploma, afgestemd op de behoeften van de huidige werkplek, stelt studenten uit andere disciplines ook in staat om hun bestaande expertisegebied aan te vullen (bijvoorbeeld computerinformatiesystemen, vrije kunsten en andere).

BSHIIM-programma biedt het volgende:

  • Competentiegericht onderwijs in informatica en informatiebeheer waarmee studenten zich kunnen voorbereiden op afstudeerwerk bij USI of elders.
  • Leerervaringen die studenten uitrusten met principes en hulpmiddelen die zich richten op informatiesystemen, informatica-principes en informatietechnologie zoals toegepast op het continuüm van gezondheidszorg.
  • Diverse professionele opties die studenten zouden kunnen kwalificeren voor hoger verdienende posities.

Wat kun je doen met een diploma gezondheidsinformatica en informatiemanagement?

Door gezondheidsinformatica en informatiebeheer te bestuderen, kunnen studenten een veelzijdige maar gerichte vaardigheidsset verwerven met klinische, informatietechnologie, leiderschap en managementvaardigheden. Vanwege deze unieke mix kunnen BSHIIM-afgestudeerden kiezen uit een verscheidenheid aan werkomgevingen in een scala aan zorgomgevingen.

Ontgrendel uw ware potentieel door deel te nemen aan het programma Health Informatics and Information Management van USI!

Bekijk ons nieuwe USI Health Informatics and Information Management social media netwerk!

Vers uit de doos heeft ons programma een reeks sociale media-accounts onthuld die studenten, alumni en docenten verbonden houden in de wereld van gezondheidsinformatietechnologie! Van aankomende evenementen tot specials voor studenten in de spotlight, deze kanalen zullen je informeren, integreren en je betrekken bij HIT hier bij USI! Bekijk onze accounts op hun respectievelijke links hieronder, en doe mee met ons nieuwe initiatief "Race-IT voor een betere gezondheidszorg" door de hashtag "#RaceIT" te gebruiken in uw discussies op sociale media!

Facebook: href = "https://www.facebook.com/HIIMusi/

LinkedIn: USI Health Informatics and Information Management

Twitter: @USI_HIIM

Studenten die zijn ingeschreven voor het Bachelor of Science in Health Informatics and Information Management-programma zullen genieten van mogelijkheden om real-life, hands-on studies uit te voeren die betrekking hebben op systeemmodellering, workflowanalyse, service-innovaties en projectimplementatie geleverd door regionale ziekenhuizen, klinische centra, en andere zorgorganisaties.

majors

Health alt = "Informatica en informatiebeheer

  • Health alt = "Informatica en informatiebeheer, afronding van de opleiding
  • Health alt = "Informatica en informatiebeheer, 4-jarige opleiding

Programma beschrijving

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen