
PhD in
Doctor in de klinische voeding University of Western States

Invoering
Het Doctor of Clinical Nutrition-programma is klinisch gericht en online, met de nadruk op het behandelen van aandoeningen en risicofactoren met behulp van dieet- en voedingsinterventies. Gemeenschappen worstelen met een toenemende last van chronische, complexe ziekten, waarvan vele in stand worden gehouden door suboptimale voeding. Om de meest uitdagende patiëntengevallen aan te pakken, hebben we deskundige beoefenaars, artsen van klinische voeding nodig, die geavanceerde evaluatie- en behandelingsstrategieën kunnen toepassen om de onderliggende oorzaken van ziekte te vinden en te helpen deze op te lossen. Om deze reden maakt ons Doctor of Clinical Nutrition-programma gebruik van een functioneel geneeskundig model, waardoor studenten het beste beschikbare wetenschappelijke bewijs kunnen integreren met een uitgebreide benadering van zorg voor de hele persoon. Met deze kennis kunnen artsen voor klinische voeding ook gerichte, geïndividualiseerde preventieplannen ontwikkelen om het risico op chronische ziekten te verminderen en een optimaal fysiek, mentaal en emotioneel welzijn te ondersteunen voor de patiënten en cliënten die zij dienen.
Hoogtepunten van het programma:
- Regionaal geaccrediteerd programma aangeboden in samenwerking met het Institute for Functional Medicine (IFM).
- Strenge, klinisch toepasbaar curriculum dat voortdurend wordt herzien en bijgewerkt met nieuw onderzoek en bevindingen.
- Patiëntgerichte benadering om mensen te helpen een optimaal welzijn te bereiken en te behouden.
- 100 procent online formaat.
- Interactieve online leerervaring met vooraanstaande instructeurs en toegewijde cursusbegeleiders om u te helpen slagen.
- Komt in aanmerking voor financiële steun.