Keystone logo
University of Winchester BN (Hons) in verpleegkunde (leerstoornissen)
University of Winchester

BN (Hons) in verpleegkunde (leerstoornissen)

Winchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19.300 / per year *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

 • Maak het verschil met mensen en leer hoe je de individuele gezondheidszorg kunt optimaliseren in een veilige, stimulerende en persoonsgerichte omgeving
 • Leer van ondersteunende en toegankelijke docenten en krijg echte inzichten van mensen met een verstandelijke beperking en ervaren professionals
 • Breng uw leren tot leven door middel van praktijkstages bij partnerorganisaties en mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van individuen en ervaren praktijkmensen
 • Ontwikkel en verbeter uitstekende compassievolle zorg en communicatieve vaardigheden, competente klinische kennis en moed in leiderschapsvaardigheden om u voor te bereiden op een toewijding aan het toekomstige professionele leven
 • Kom in aanmerking om toelating te vragen tot deel 1 (Learning Disability) van het Nursing and Midwifery Council (NMC) register na succesvolle afronding van dit driejarige programma

Als u een zorgzame en medelevende persoon bent, zal onze BN (Hons) Nursing (Learning Disabilities) graad u helpen een bekwame en zeer gewilde gediplomeerde verpleegster te worden, voor mensen van alle leeftijden met een leerstoornis.

Door de behoeften van patiënten, verzorgers, gezinnen, studenten en de verpleegkundige praktijk met een verstandelijke beperking centraal te stellen, is dit een dynamische en interactieve professionele cursus. We zullen u ondersteunen om uw potentieel te realiseren om een medelevende, competente en autonome verpleegkundige te worden die in staat is om verpleegkundige zorg te leveren en te leiden voor mensen met een verstandelijke beperking binnen een steeds veranderende gezondheids- en sociale zorgomgeving.

De cursus stelt je in staat om de waarden te ontwikkelen en uit te dragen die nodig zijn in de moderne gezondheidszorg: samenwerken met patiënten; respect en waardigheid; inzet voor kwaliteit van zorg; medeleven en het verbeteren van levens. Het gaat ook in op hedendaagse uitdagingen zoals de vergrijzing van de bevolking, steeds vaker voorkomende gezondheidsproblemen op de lange termijn en de volksgezondheid.

Op basis van de meest recente onderzoeken en bewijzen, wordt u ondersteund om niet alleen uw verpleegkundige vaardigheden te ontwikkelen, maar ook de afgestudeerde attributen die nodig zijn om te slagen op de moderne werkplek.

Je tijd wordt gelijkelijk verdeeld tussen het leren van theorie op de campus en het toepassen van je kennis tijdens stages naast ervaren professionals. Je bestudeert een reeks academische kernmodules en veldmodules op basis van theorie en praktijkervaringen. Naarmate je vordert in de cursus, wordt de inhoud van het programma steeds complexer naarmate je kennis groeit.

In jaar 1richt je je op de basis van verpleegkundige kennis en praktijk, het verkennen van je eigen overtuigingen, waarden en veerkracht binnen de context van de beroepspraktijk, communicatieve vaardigheden, professionaliteit en verantwoordelijkheid, en gezondheids- en welzijnsbevordering.

Voortbouwend op de fundamenten van jaar 1, ontwikkel je in jaar 2 kennis en vaardigheden met een grotere focus op het door jou gekozen verpleeggebied, vergroot je je begrip van onderzoek en de toepassing ervan in de praktijk en ontwikkel je de persoonlijke leiderschapskwaliteiten om effectief te werken binnen multidisciplinaire teams . Je krijgt ook de kans om een zelfbeheerde oefenleerervaring op te doen in het VK of over de hele wereld.

Het laatste jaar richt zich op uw overgang van student-verpleegkundige naar de registrant, het verbeteren van de kennis en vaardigheden binnen het door u gekozen vakgebied, hoe u leiding geeft aan het verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van zorg en uw rol in de supervisie van student-verpleegkundigen in de toekomst.

In totaal duurt het programma minimaal 4600 uur, gelijkelijk verdeeld over praktijk- en campusgebaseerde leeractiviteiten en voldoet het aan de NMC Future Nurse Standards (2018). Als onderdeel van de toewijding van University of Winchesteraan duurzaamheid, bevat elke module informatie over een van de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties.

accreditatie

De University of Winchester is een goedgekeurde onderwijsinstelling (AEI) door de Nursing and Midwifery Council (NMC). Na succesvolle afronding van dit 3-jarige programma kom je in aanmerking voor toelating tot deel 1 van het register van de Nursing and Midwifery Council (NMC).

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MSc in verpleegkunde met leerstoornissen
  • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk
 • BSc in verpleegkunde met leerstoornissen
  • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk