Keystone logo
University of Winchester BSc (Hons) in kracht en conditie
University of Winchester

BSc (Hons) in kracht en conditie

Winchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.700 / per year *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

 • Geniet van onderwijs van hoge kwaliteit in een vriendelijke leeromgeving
 • Wetenschappelijke kennis, praktische expertise en coachingervaring opdoen
 • Blink uit in je studie en favoriete sporten in onze hypermoderne sport- en bewegingsfaciliteiten
 • Volg een programma-syllabus die is afgestemd op het competentiedocument van de UK Strength and Conditioning Association
 • Goedgekeurd en erkend programma bij de National Strength and Conditioning Association (NSCA)

Deze dynamische opleiding bereidt je voor om je fysieke en intellectuele spieren te buigen in een carrière in het snelgroeiende gebied van sport en fitness. Onze cursus is een koploper in zijn vakgebied en voorziet u van de afgestudeerde vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan en een positieve bijdrage te leveren aan de sport- (kracht en conditie) en fitness- (gezondheid en fitness) industrieën door middel van evidence-based praktijk, evenals het produceren van impactvolle onderzoek naar deze gebieden.

Gecentreerd rond onze ultramoderne sport- en bewegingsfaciliteiten, waaronder ons eigen stadion, compleet met een achtbaans atletiekbaan en een grote sporthal op de campus, stelt dit innovatieve, op wetenschap gebaseerde programma je in staat om je te concentreren op de disciplines van het hele lichaam, fysieke training, biomechanica en onderzoeksmethoden binnen het veld.

Deskundig onderwijs in combinatie met op maat gemaakte voorzieningen, zoals biomechanica en fysiologische laboratoria, zorgen ervoor dat u over de kennis beschikt om kritisch te evalueren en zich bezig te houden met hedendaags sport- en bewegingsonderzoek en -praktijk.

Aan het einde van deze opleiding ben je in staat om een uitgebreide behoefteanalyse uit te voeren voor teamsporten, individuele artiesten en individuele sporters. Met behulp van deze informatie kunt u trainingsprogramma's plannen en uitvoeren die zijn ontworpen om specifieke fysiologische aanpassingen uit te lokken en programma's ontwikkelen om de gezondheid en het welzijn in bredere zin te verbeteren.

Deze cursus bestaat uit drie hoofdlijnen:

 • Kracht, Conditie en Fitness. Dit onderdeel ontwikkelt uw begrip van de toegepaste praktijk en uw vermogen om een reeks specifieke activiteiten te onderwijzen die zijn ontworpen om kracht, snelheid, kracht, mobiliteit en aerobe conditie te verbeteren. Dit onderdeel richt zich specifiek op de integratie van het hele lichaam en kijkt naar factoren zoals metabolisme, voeding, trainbaarheid en aanpassing, evenals hormonale en cardiorespiratoire reacties.
 • Sport- en bewegingsbiomechanica. Dit onderdeel concentreert zich op de mechanische analyse van menselijke beweging met een focus op het verminderen van blessures en het verbeteren van prestaties binnen zowel competitieve sport- als recreatieve oefenomgevingen. Je bestudeert mechanische principes van beweging, kinematische en kinetische concepten, ontwikkelt anatomische kennis en onderzoekt een reeks kwantitatieve meettechnieken.
 • Onderzoeksmethoden. Dit onderdeel probeert vertrouwd te raken met zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethodologieën en deze toe te passen op verschillende sport- en bewegingscontexten. Het gesuperviseerde proefschrift biedt vervolgens de mogelijkheid om een onafhankelijk stuk onderzoek uit te voeren op een gebied waarin u bijzonder geïnteresseerd bent.

Kracht en conditie is een bloeiende industrie die niet alleen werk biedt aan topsporters, maar ook aan sportteams, het leger, de politie en gespecialiseerde groepen. Afgestudeerden werken als kracht- en conditiebeoefenaars, personal trainers, fitnessinstructeurs of sport- en bewegingswetenschappers. Anderen beginnen aan een loopbaan in het onderwijs, vrije tijd, toerisme, onderwijs, onderzoek en gezondheid.

accreditatie

Dit programma is een goedgekeurd en erkend programma geworden bij de National Strength and Conditioning Association (NSCA) in de Verenigde Staten.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MS in Oefening en Nutrition Science
  • Tampa, Verenigde Staten
 • Bachelor of Science (Exercise and Sports Science)
  • Joondalup, Australië
 • Inspanningsfysiologie MSc
  • Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk