Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Invoering

Innovatie: het smeden van nieuwe grenzen

Sinds onze oprichting in 1905 heeft de school baanbrekende initiatieven op het gebied van onderzoek, onderwijs en praktijk aangewakkerd en tegelijkertijd nieuwe generaties leiders aangemoedigd. Onze impact omvat baanbrekende laboratoriumontdekkingen, nieuwe regelgevende benaderingen, zinvolle hervormingen van het gezondheidsbeleid en transformatieve samenwerkingen op het gebied van medicatiebeheer en preventie van chronische ziekten. Curriculaire vorderingen zijn onder meer de lancering van de eerste PharmD, een doctoraat in de regelgevingswetenschap en programma's voor het analyseren van beslissingen in de gezondheidszorg, en vele andere.

 • 8e meest innovatieve universiteit, daarbij verwijzend naar onderzoek van het Papadopoulos Lab van de school (gerangschikt door Reuters)
 • 4 American Pharmacists Awards Pinnacle Awards (een nationaal record)

Volledig spectrum

Onze programma's omvatten het gehele farmaceutische continuüm - van ontdekking en ontwikkeling tot regulering en van vertaling tot patiëntenzorg en -resultaten.

Alumninetwerk: levenslang, wereldwijd

Op het moment dat je lid wordt van de school, word je onderdeel van de gerenommeerde Trojan Family - een enorm, ondersteunend internationaal netwerk. Onze alumni vervullen leidinggevende functies bij grote farmaceutische bedrijven, overheidsinstanties, medische topcentra, NASA en Jet Propulsion Lab en vele andere dynamische omgevingen, en zetten zich in om USC-studenten en mede-afgestudeerden te helpen. We geven je een wereld aan kansen.

 • Meer dan 20.000 wereldwijde alumni van de USC-apotheek
 • 32 wereldwijde partners van USC-apotheken
 • 8 USC internationale kantoren

Betrokkenheid bij de gemeenschap: bouwen aan een gezondere samenleving

Door middel van gezondheidsbeurzen, partnerschappen met gemeenschapsklinieken, volksgezondheidscampagnes en ongeëvenaarde samenwerkingen om chronische ziekten te beheersen, tonen de studenten, docenten en alumni van de school een voortdurende toewijding aan het verbeteren van de gezondheid van de gemeenschap die we dienen. En via ons Science, Technology and Research (STAR)-programma helpen we nieuwe generaties ondervertegenwoordigde middelbare scholieren bij het nastreven van een loopbaan in de levenswetenschappen.

 • 50+ jaarlijkse gezondheidsbeurzen
 • 600+ afgestudeerden van ons STAR-programma
 • 10 fotonovela's in meerdere talen over volksgezondheidskwesties

Locatie is alles: in het hart van Los Angeles

Onze locatie op een grote campus van een academisch medisch centrum in het hart van een levendige stad biedt buitengewone mogelijkheden voor stages, betrokkenheid bij de gemeenschap en mentorschap. Met 140 vertegenwoordigde landen en 224 gesproken talen, is Los Angeles gevuld met diverse gerechten, culturele instellingen en recreatiemogelijkheden. LA is de thuisbasis van meer theaters, muziekpodia en musea dan welke andere Amerikaanse stad dan ook, en je kunt skiën, wandelen en surfen op de nabijgelegen stranden en bergen.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/19/193189_Groupphoto.jpg" data-json="{"author":"photo courtesy of

Statistieken

Al meer dan 100 jaar heeft de USC School of Pharmacy gediend als een baken van innovatie en excellentie in farmaceutisch onderwijs, onderzoek en praktijk, en is lang gerangschikt door US News & World Report in de Top 10 apotheekscholen in het hele land, en nr. 1 onder particuliere scholen.

  Locaties

  • Los Angeles

   University of Southern California 1985 Zonal Avenue, CA 90089-9121, Los Angeles

  Vragen