Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences MS in regelgevende wetenschap
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

MS in regelgevende wetenschap

Los Angeles, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 66.640 *

Afstand leren, Op de campus

* forfaitaire afgestudeerde: geschat collegegeld voor 2 semesters

Invoering

De biomedische industrie is snel gegroeid en dit heeft geleid tot een grote - en grotendeels onvervulde - vraag naar regelgevende professionals, zowel nationaal als internationaal. Om aan deze groeiende behoefte te voldoen is de master Regulatory Science van het USC ontstaan.

Als een van de oudste en grootste regelgevende wetenschappelijke programma's van het land, is er veel vraag naar afgestudeerden en ze zijn werkzaam in de industrie, de overheid, adviesbureaus en de academische wereld. Onze alumni zijn leiders in een veld dat is ontworpen om de uitdagingen van de industrie en de overheid aan te gaan door de levering van medische vooruitgang aan mensen die ze nodig hebben te versnellen en ervoor te zorgen dat aan de veiligheidsnormen wordt voldaan.

Cursussen worden in het weekend aangeboden om werkende professionals tegemoet te komen. Studenten bepalen hun eigen tempo en volgen elk semester zoveel cursussen als ze willen. Alle studenten en alumni krijgen loopbaanondersteuning, inclusief wervingsevenementen, carrièrebeurzen en regelmatige verspreiding van vacatures van bedrijven in binnen- en buitenland.

Programma op locatie/afstand

On-site programma: Kom meer te weten over het Regulatory Science on-site programma

Cursussen kunnen ter plaatse worden gevolgd en onze programmakantoren en klaslokalen bevinden zich op de USC Health Sciences Campus in het centrum van Los Angeles, Californië. Cursussen op locatie worden meestal in het weekend gehouden, zodat werkende professionals cursussen kunnen volgen terwijl ze doordeweeks fulltime werken. Studenten die ter plaatse les volgen, hebben de kans om te communiceren met de sprekers, docenten en medestudenten. Naar de les komen is een geweldige netwerkervaring die het mogelijk maakt om belangrijke relaties aan te gaan met mensen met vergelijkbare achtergronden op het gebied van Regulatory Science. Ontbijt en lunch worden elke dag geserveerd.

Programma op afstand

USC-afstandscursussen zijn gemaakt voor drukke professionals die hun opleiding willen voortzetten, maar niet naar traditionele klaslokalen kunnen reizen. We hebben al meer dan vijftien jaar met succes programma's geleverd aan studenten in de VS.

Onze online cursussen worden gegeven door dezelfde academische experts die lesgeven in het traditionele klaslokaal en studenten nemen deel aan dezelfde lessen als studenten die ter plaatse aanwezig zijn. Online cursussen stellen studenten in staat om zelfstandig te werken en nieuwe concepten in hun eigen tempo op te nemen. Tegelijkertijd is er veel persoonlijk contact met studiegenoten en met hoogleraren. Lezingen kunnen in "real-time" worden bekeken of op een ander moment dat handiger is.

Online studenten krijgen administratieve ondersteuning, academische en loopbaandiensten van het personeel en de faculteit van Regulatory Science.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen