Keystone logo
University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California

Invoering

De University of Southern California Dornsife College van brieven, Kunsten en Wetenschappen is de academische kern van de University of Southern California . Onze diverse gemeenschap werkt in de natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen en onderzoekt fundamentele vragen over wie we zijn, hoe de wereld werkt en wat we kunnen doen om de samenleving te verbeteren en te verrijken.

Onze faculteit verlegt de grenzen van kennis en voorziet studenten van levenslange leervaardigheden waarmee ze uitdagingen van buitengewone sociale en technische complexiteit kunnen overwinnen. Naast de klaslokalen en laboratoria, werken onze wetenschappers hand in hand met leiders in de publieke en private sector - en brengen ze nieuwe manieren van denken in projecten die hun expertise vereisen.

Enkele van de meest getalenteerde studenten ter wereld voelen zich aangetrokken tot University of Southern California Dornsife vanwege zijn innovatieve cursussen en aanpasbare opleidingen. En omdat ze niet tevreden zijn om tot hun afstuderen te wachten om impact te hebben, neemt elke student deel aan praktijkgericht ervaringsleren dat denken omzet in actie.

Locaties

  • South Los Angeles

    South Los Angeles, Verenigde Staten

    Vragen