Keystone logo
University of Tampa - Sykes College of Business MS in Oefening en Nutrition Science
University of Tampa - Sykes College of Business

MS in Oefening en Nutrition Science

Tampa, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

USD 21.615 / per year **

Op de campus

* Aanvragen worden op doorlopende basis beoordeeld. Vanwege dit doorlopende proces worden studenten aangemoedigd om vroeg te solliciteren.

** $ 655 per kredietuur. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

De Master of Science in Exercise and Nutrition Science (MS-ENS) bereidt studenten voor om te werken in de overheid, het bedrijfsleven, de sportindustrie en in het onderwijs als beoefenaars van professionele interdisciplinaire teams. Het programma is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar een sterke basis voor verdere studie en onderzoek, inclusief studenten die een terminale opleiding volgen.

Het programma biedt drie instappunten gedurende het academiejaar (lente-, zomer- en herfstsemester), en cursussen zijn gepland om een efficiënte tijdlijn voor voltooiing van het diploma voor voltijdstudenten mogelijk te maken. Studenten krijgen zowel binnen als buiten het klaslokaal ervaringsgerichte leermogelijkheden. Het programma helpt bij de voorbereiding op certificeringsexamens, waaronder de examens Certified Sports Nutritionist (CISSN) en Certified Strength and Conditioning Specialist (CSCS), de belangrijkste certificeringen op het gebied van kracht en conditionering en sportvoeding, na hun afstuderen als ze ervoor kiezen om certificering na te streven.

High-tech voorzieningen

Na de publicatie van talloze artikelen en samenvattingen en de financiering van de afgelopen jaren zijn de studenten en medewerkers van het Human Performance Research Lab van de UT nationaal en internationaal erkend. Het laboratorium is uitgerust om studenten een geavanceerde en geavanceerde ervaring op het gebied van menselijke prestaties en sportvoeding te bieden. Studenten hebben kansen om hun vaardigheden in het testen van menselijke prestaties en atleetmonitoring te verbeteren.

De apparatuur in het lab omvat:

 • Dubbele röntgenabsorptiometrie voor minerale botdichtheid, vetvrije massa en vetmassa.
 • Echografie om skeletspiergrootte te meten, verwondingen aan zacht weefsel te lokaliseren en de bloedstroom en bloedvatdiameter te kwantificeren.
 • Metabole karren voor VO2 max en metingen van het metabolisme in rust.
 • Wingate piekfietsen voor anaërobe krachttests.
 • AMTI-krachtplaat voor kracht en snelheid.
 • Tendo-eenheden voor beweging, met name kracht en snelheid.
 • Dynavision voor zichttraining, reactietijd en cognitieve functie.
 • Elektromyografie voor neurale functie en skeletspieractivering.
 • Hightech bewegingsanalyse en zware gemotoriseerde loopbanden met een hellingshoek van 40 graden.
 • Minus 80 ° C vriezer om de integriteit van biologische monsters te behouden.
 • Bloedlactaatanalysatoren om metabolische stress en lactaatdrempel te onderzoeken.
 • Piccolo-bloedanalysator.
 • AHO Primus isokinetische, isotone en isometrische dynomometers voor het meten van kracht, kracht en snelheid in vrijwel elk vlak.
 • Katapult, toegepaste GPS voor sportmonitoring.
 • Een volledig uitgerust kracht- en conditioneringslaboratorium.

Convergerende oefening en voedingswetenschappen als nooit tevoren

De meeste universitaire programma's scheiden de studie van bewegings- en voedingswetenschappen. Het doel van UT-MS-ENS is om de relatie tussen de twee velden te onderzoeken met betrekking tot het optimaliseren van atletische prestaties en / of klinische oefenfysiologie. Het programma combineert geavanceerde concepten uit oefenfysiologie en kracht en conditie om studenten te leren hoe voeding elk gebied kan beïnvloeden. Door tal van praktische ervaringen en rigoureuze studie in de klas krijgen studenten een ongeëvenaard bewustzijn van de kruising van deze wetenschappen.

Leren door te doen

MS-ENS studenten "leren door te doen" door middel van prestatiegerichte programmering, die beoefenaars voorbereidt op het werken met een breed scala aan atleten. De geavanceerde laboratoria en technologie van de afdeling helpen studenten zich voor te bereiden op de echte wereld. UT's relaties met tal van lokale atletische teams stellen studenten in staat om hun theorieën te testen. De faculteit en studenten van de UT hebben ook uitgebreid onderzoek gedaan bij bedrijven die zich bezighouden met beweging en voeding / suppletie. Deze samenwerkingen geven studenten een kijkje in de industrie en bieden een sterk netwerk voor banen na het afstuderen.

Internationaal erkend

Gebaseerd op de strengheid en innovatie van het MS-ENS-programma, erkende de International Society of Sports Nutrition het als het eerste afgestudeerde programma in Florida dat goedgekeurde cursussen aanbiedt ter voorbereiding op het CISSN-examen.

Programma- en cursusvereisten

Voor een bevredigende afronding van het MS-ENS-curriculum zijn minimaal 33 studiepunten aan afstudeerwerk vereist, een cumulatieve GPA van 3,0 en niet meer dan één graad "C". Studenten die onder een 3.0 GPA vallen, krijgen een academische proeftijd en krijgen een proeftijd van 8 studiepunten om hun cijfers te verhogen naar een 3.0 GPA. Studenten die dit niet doen, worden uit de opleiding verwijderd. Geen enkele graad lager dan een "C" wordt geaccepteerd voor een graduaat. Studenten moeten "voldoende" behalen in voldoende / onvoldoende vakken. Elke cursus die resulteert in een tweede leerjaar "C", een cijfer lager dan een "C" of "Onvoldoende" moet worden herhaald voor credit, en elke cursus mag slechts één keer worden herhaald.

Een student mag zeven jaar vanaf het moment dat het afstudeerwerk begint, zowel aan de UT als elders, de opleiding afronden. Onder bepaalde omstandigheden kan de student, met goedkeuring van de opleidingsdirecteur, verouderde vakken hernemen.

118988_Untitled.png

Toegangsnormen

Toelating tot het programma is competitief en vereist een baccalaureaat op een gerelateerd gebied, zoals gezondheidswetenschappen of voeding, van een regionaal erkende hogeschool of universiteit. Internationale studenten komen in aanmerking om deze opleiding af te ronden.

Algemene toelatingsvoorwaarden

Alle studenten worden voorafgaand aan de toelating tot het programma beoordeeld en toegelaten op basis van de volgende criteria:

 • Voltooid applicatie.
 • Officiële transcripties van alle eerdere collegewerkzaamheden die rechtstreeks van elke instelling zijn ontvangen.
 • Twee professionele referentieformulieren ingevuld door personen die getuigen van de professionele achtergrond en het academisch potentieel van de aanvrager.
 • Hervatten.
 • Persoonlijke verklaring.
 • Afgestudeerd als bachelor in een gerelateerd vakgebied.
 • Toestemming voor een achtergrondcontrole, indien vereist voor practicumpositie.

Niet-graadzoekende studenten

Studenten met een baccalaureaatdiploma kunnen naar keuze van de programmadirecteur maximaal twee cursussen op graduate-niveau volgen. Niet-graadzoekende studenten mogen lessen volgen op basis van beschikbare ruimte, met prioriteitsregistratie voor huidige graadzoekende studenten. Geïnteresseerden moeten een aanvraag indienen bij de universiteit als niet-graadzoekende student. Toestemming krijgen om lessen te volgen als een niet-graadzoekende student is geen garantie voor toelating tot het MS-ENS-programma. Niet-graadzoekende studenten komen niet in aanmerking voor universitaire of federale financiële hulp. Internationale studenten komen niet in aanmerking voor de status van niet-graadzoekende student.

Deadline voor aanmelding

Er is geen deadline voor aanmelding. Aanvragen worden doorlopend geëvalueerd voor herfst-, lente- en zomercondities. Gekwalificeerde studenten worden toegelaten totdat de plaatsen vol zijn voor de betreffende periode. De toelating is competitief en studenten worden aangemoedigd om vroeg in te schrijven. De studenten worden op de hoogte gebracht van hun status zodra alle documenten zijn ontvangen.

123785_UT-05.jpg

foto met dank aan de Universiteit van Tampa

toelatingen

leerplan

Accreditaties

Voorzieningen

Over de school

Vragen