Keystone logo
University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

Invoering

Welkom bij het College of Education and Psychology aan de University of Texas at Tyler . We maximaliseren het menselijk potentieel door persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Het is het kerndoel van het College om bekwame, zorgzame en gekwalificeerde professionals voor te bereiden op het gebied van onderwijs, psychologie en counseling en om de kennisbasis in onze respectieve disciplines te bevorderen.

Wij zijn een diverse hogeschool, met programma's in onderwijs en psychologie op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden die afgestudeerden voorbereiden op functies in scholen, agentschappen en bedrijven, en op verdere graduate studie. We bieden drie bachelordiploma's, acht masterdiploma's, een certificeringsprogramma voor een post-master-superintendent en een post-baccalaureaat lerarencertificeringsprogramma.

Nauwe werkrelaties met scholen en agentschappen in de regio Oost-Texas bieden docenten en studenten tal van mogelijkheden om deel te nemen aan service en onderzoek en om kwaliteitsvolle stages en praktijkplaatsen te vinden.

Locaties

  • Tyler

    University Boulevard,3900, 75799, Tyler

    Vragen