Keystone logo
University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

Invoering

De University of Texas at Tyler Ben en Maytee Fisch College of Pharmacy biedt de Pharm.D. diploma in een studentgericht, innovatief formaat dat je voorbereidt om een uitzonderlijke apotheker te worden.

Als apotheekstudent aan de University of Texas at Tyler , zul je als een van de eersten in het land profiteren van een curriculum dat is gericht op teamgebaseerd leren, een interactief format waarvan is bewezen dat het studenten effectiever bindt dan traditionele klassikale lezingen. Je neemt actief deel aan het leerproces, onder begeleiding van een faculteit van experts die zich inzetten voor jouw succes.

De apotheekschool is gehuisvest in WT Brookshire Hall, een eersteklas faciliteit die speciaal is ontworpen om teamgebaseerd leren te ondersteunen.

De University of Texas at Tyler Pharm.D. programma is een vierjarige opleiding en vereist ten minste twee jaar vooropleiding.

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van niet-gegradueerde lessen die voldoen aan de vereisten voor veel beroepen in de gezondheidszorg, ga dan naar de University of Texas at Tyler Pre-Med Academy. De Pre-Med Academy biedt advies en ondersteuning met als doel studenten op te bouwen tot de competitieve kandidaten voor graduate programma's in de gezondheidsberoepen.

Locaties

  • Tyler

    University Boulevard,3900, 75799, Tyler

    Opleidingen

    Vragen