Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Invoering

De University of Wisconsin-Madison School of Nursing is de toonaangevende instelling voor verpleegkundig onderzoek in Wisconsin en een cruciaal onderdeel van het staatsgezondheidszorgsysteem. Gelegen in de gezondheidswetenschappelijke sector van de campus met de School of Medicine and Public Health en de School of Pharmacy, werkt de School of Nursing samen met wetenschappers en gerenommeerde onderzoekers op de campus van de University of Wisconsin-Madison, het land en de wereld.

Translationeel van aard en gebaseerd op praktische toepassing, heeft onderzoek aan de School of Nursing een onmiddellijke impact op de gemeenschappen, ziekenhuizen, klinieken, scholen en huizen van Wisconsin.

De School of Nursing is gehuisvest in Signe Skott Cooper Hall, een LEED Silver-educatieve faciliteit van $ 53 miljoen op een uitgestrekte campus voor gezondheidswetenschappen. Met high-fidelity simulatielabs, 25 onderzoekssuites, een actief leerlokaalcomplex, oefenruimtes en een toegankelijk auditorium, toont Cooper Hall de kracht, impact en toekomst van verpleging.

Locaties

  • Madison

    Madison, Verenigde Staten

    Vragen