Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Invoering

De School of Veterinary Medicine van de University of Wisconsin-Madison biedt uitstekende programma's op het gebied van diergeneeskundig medisch onderwijs, onderzoek, klinische praktijk en service die de gezondheid en het welzijn van zowel dieren als mensen verbeteren en bijdragen aan het economische welzijn van de staat Wisconsin.

De school werd geopend in 1983 en verwierf al snel een reputatie als een van de toonaangevende scholen voor diergeneeskunde in Amerika. De school herbergt een veterinair medisch academisch ziekenhuis, University of Wisconsin-Madison Veterinary Care; geavanceerde technologie; en hoogwaardige laboratorium- en klaslokalen voor onderwijs en onderzoek.

Faculteit en personeel van de vier academische afdelingen van de school leiden studenten op in een vierjarig programma dat leidt tot de graad Doctor of Veterinary Medicine (DVM). De school biedt ook afgestudeerde onderzoekstrainingen op kerngebieden van de gezondheid van dieren en mensen via haar Comparative Biomedical Sciences Graduate Program.

Locaties

  • Madison

    Madison, Verenigde Staten

    Vragen