Keystone logo
Victoria University of Wellington Master in ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen - MDDD
Victoria University of Wellington

Master in ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen - MDDD

Wellington, Nieuw-Zeeland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

NZD 16.477 / per course

Op de campus

Invoering

Bouw voort op je wetenschappelijke diploma en krijg een brede kennis van de processen die komen kijken bij het ontdekken, ontwerpen en ontwikkelen van medicijnen.

Doe de vaardigheden op die nodig zijn om therapeutica te ontwikkelen voor het verbeteren van de gezondheid van mens of dier met dit intensieve eenjarige onderwijsprogramma, uniek in Nieuw-Zeeland.

In je studie combineer je biologische wetenschappen met scheikunde, waardoor je de vaardigheden krijgt om nieuwe geneesmiddelen te targeten, te ontwerpen, te synthetiseren, te maken en te beoordelen. Leer hoe je drug targets identificeert en deze ontwikkelt tot nieuwe therapeutica. Ontwikkel vaardigheden om intellectueel eigendom te beschermen, de financiële levensvatbaarheid van geneesmiddelen te beoordelen en de weg naar preklinische en klinische testprocessen te overwegen.

Stem je studie af op je sterke punten, interesses en carrièredoelen. Je leert een mix van academische en praktische vaardigheden die nauw aansluiten bij de behoeften van de sector.

De Master of Drug Discovery and Development is het meest geschikt voor capabele studenten met een achtergrond in chemie of relevante exacte vakken zoals biochemie, biomedische wetenschappen, farmacie of farmacologie.

Leer van de besten

Leer van academici en professionals die toonaangevend zijn op dit gebied en ervaring hebben met het succesvol op de markt brengen van medicijnen. De cursussen worden gegeven door ten minste drie academici en specialisten uit de industrie, zodat je toegang hebt tot het breedst mogelijke scala aan onderzoeks- en ontwikkelingsexpertise uit de praktijk.

Dit programma wordt gegeven door het Ferrier Research Institute en werkt samen met de School of Chemical and Physical Sciences, de School of Biological Sciences en het Centre for Biodiscovery.

Je doet uit de eerste hand ervaring op met de onderzoeksactiviteiten binnen het Ferrier Research Institute dat zich richt op het ontwerpen en ontwikkelen van medicijnen. Als je een masteropleiding volgt, krijg je de kans om samen te werken met de meer dan 50 wetenschappers die samen het grootste koolhydraatonderzoeksteam ter wereld vormen. Het instituut beschikt ook over een productiefaciliteit, waardoor je het ontwikkelingsproces van medicijnen van ontdekking tot product kunt observeren.

Het programma is gekoppeld aan het Centre for Biodiscovery waar je samenwerkt met de bredere Te Herenga Waka-Victoria University of Wellington onderzoeksgemeenschap terwijl ze actief nieuwe bioactieve verbindingen ontdekken, ontwerpen en beoordelen.

Drugs in de echte wereld

Leer meer over de echte problemen waarmee farmaceutische ontwikkeling te maken heeft. Profiteer van de zuurverdiende ervaringen van medewerkers die in de lokale en internationale biotechnologische industrie hebben gewerkt. Leer op een veilige, betrouwbare en robuuste manier om te gaan met chemicaliën op grote schaal.

Werkbelasting en duur

Je kunt een werkbelasting van 40-45 uur per week verwachten tijdens een groot deel van je studie.

De MD kan worden afgerond in 12 maanden voltijd of twee jaar deeltijd, maar je moet deze optie eerst bespreken met de programmadirecteur. Voor het Diploma heb je twee trimesters nodig en voor het Certificaat één trimester.

toelatingen

Over de school

Vragen