Keystone logo
Virginia University of Integrative Medicine

Virginia University of Integrative Medicine

Virginia University of Integrative Medicine

Invoering

In januari 2004 werd Virginia College of Acupuncture and Oriental Medicine (VCAOM) opgericht als een school en kliniek om studenten op te leiden en de gemeenschap te behandelen, en werd gecertificeerd om te opereren als een juridische entiteit zonder winstoogmerk onder de wetten van de Staat Virginia.

Op 29 oktober 2008 veranderde VCAOM haar naam in Virginia University of Oriental Medicine (VUOM) en op 23 maart 2018 veranderde VUOM haar naam in Virginia University of Integrative Medicine (VUIM).

Virginia University of Integrative Medicine is gecertificeerd om te werken door de State Council of Higher Education of Virginia (SCHEV) en is institutioneel en programmatisch geaccrediteerd door de Accreditation Commission for Acupuncture and Oriental Medicine (ACAOM) die het Master of Science in Acupuncture (MSA) programma aanbiedt , Master of Science in Oriental Medicine (MSOM) -programma en het Certificate in East Asian Nutrition (CEAN) -programma in de Engelse, Koreaanse en Chinese taal. Evenals de opleiding Doctor in de acupunctuur en oosterse geneeskunde in het Engels.

Locaties

  • Fairfax

    Mathy Drive,9401, 22031, Fairfax

    Vragen