Keystone logo
West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

Invoering

West Georgia Technical College bedient de groeiende behoeften van Carroll, Coweta, Douglas, Haralson, Heard, Meriwether en Troup Counties. Het college streeft ernaar uitstekende onderwijskansen te bieden binnen zijn dienstverlenende gemeenschappen en een leider te worden in de ontwikkeling van partnerschappen tussen deze leermiddelen en het bedrijfsleven en de industrie.

Als lid van het Technical College System of Georgia zet West Georgia Technical College zich in om excellentie te bieden in zowel fysieke faciliteiten die zijn ontworpen voor de leerling als gekwalificeerde docenten die bereid zijn om met studenten te werken. Wij geloven in de samenwerking tussen docenten en studenten die de verantwoordelijkheid voor leren delen.

West Georgia Technical College blijft ook een direct effect hebben op de economische ontwikkeling van het gebied door te voorzien in geschoolde arbeidskrachten voor nieuwe en bestaande werkgevers. West Georgia Technical College uitbreidt van een breed scala aan certificaten, diploma's en diploma's, wil opleiding en omscholing van personen, de overdracht van nieuwe technologie aan bedrijven en industrieën en gemeenschapsondersteunende diensten bieden.

Locaties

  • Carrollton

    Newnan Road,997, 30116, Carrollton

    Vragen