Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Invoering

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen van de Western University biedt een verscheidenheid aan bachelor-, master-, professionele en online-programma's die zijn ontworpen om studenten te helpen hun academische doelen te bereiken. Western University behoort tot de top 1% van instellingen voor hoger onderwijs wereldwijd, gevestigd in Londen, Ontario, Canada, en is een van de meest vooraanstaande onderzoeksuniversiteiten in Canada.

Onze instelling staat in 2024 overall op nummer 114 (QS) van de wereld, is een top 50-universiteit ter wereld wat betreft arbeidsparticipatie van afgestudeerden, is een universiteit die lid is van de U15 voor Canada en staat op nummer 8 in de wereld voor duurzaamheid. Met onze toewijding aan het creëren van een rechtvaardige, diverse en inclusieve leeromgeving in onze faculteit, verwelkomt Western Health Sciences studenten van over de hele wereld in Londen / Ontario. Western Health Sciences 'meest populaire masterprogramma's; Fysiotherapie, ergotherapie en geavanceerde gezondheidszorgpraktijken verwelkomen nu meer internationale studenten.

Fysiotherapie en ergotherapie zijn twee van de meest populaire programma's in Canada, gecombineerd met onze nieuwe en unieke online masterprogramma's bij Advanced Health Care Practice, waardoor studenten die willen floreren in de gezondheidszorg een grote verscheidenheid aan graduate studieopties hebben om uit te kiezen. Meld je vandaag nog aan voor graduate-programma's in Western Health Sciences De Faculteit der Gezondheidswetenschappen van de Western University biedt een verscheidenheid aan bachelor-, master-, professionele en online-programma's die zijn ontworpen om studenten te helpen hun academische doelen te bereiken. Western University behoort tot de top 1% van instellingen voor hoger onderwijs wereldwijd, gevestigd in Londen, Ontario, Canada, en is een van de meest vooraanstaande onderzoeksuniversiteiten in Canada.

Onze instelling staat in 2024 overall op nummer 114 (QS) van de wereld, is een top 50-universiteit ter wereld wat betreft arbeidsparticipatie van afgestudeerden, is een universiteit die lid is van de U15 voor Canada en staat op nummer 8 in de wereld voor duurzaamheid. Met onze toewijding aan het creëren van een rechtvaardige, diverse en inclusieve leeromgeving in onze faculteit, verwelkomt Western Health Sciences studenten van over de hele wereld in Londen / Ontario. Western Health Sciences 'meest populaire masterprogramma's; Fysiotherapie, ergotherapie en geavanceerde gezondheidszorgpraktijken verwelkomen nu meer internationale studenten.

Fysiotherapie en ergotherapie zijn twee van de meest populaire programma's in Canada, gecombineerd met onze nieuwe en unieke online masterprogramma's bij Advanced Health Care Practice, waardoor studenten die willen floreren in de gezondheidszorg een grote verscheidenheid aan graduate studieopties hebben om uit te kiezen. Meld je vandaag nog aan voor Western Health Sciences afstudeerprogramma's om fysio- of ergotherapeut te worden, of om je bij te scholen met onze unieke online masterprogramma's als gezondheidszorgprofessional.

Missie visie

Onze visie

Een wereldleider zijn op het gebied van onderzoek en onderwijs op het gebied van gezondheid.

Onze missie

Door transformatief onderzoek en onderwijs zullen we innovatieve ideeën en kansen ontketenen die het leven in gezondheid gedurende het hele leven mogelijk maken.

Campusfuncties

Campusveiligheid

De veiligheid van personeel, docenten en studenten is van het grootste belang voor Western. Of het nu gaat om de Special Constable Service, Fire Safety, het Student Emergency Response Team of de Western Foot Patrol, Western heeft diensten die bedoeld zijn om de campus een veilige plek te houden om te leren, werken en spelen.

Clubs & Verenigingen

Western heeft een grote verscheidenheid aan clubs en verenigingen waartoe men behoort. Of je nu samen met meer dan 9.500 andere studenten in een van de 180 verschillende clubs op de campus wilt zitten, of als staf of faculteit bij Western werkt, er is voor iedereen een manier om zich verbonden te voelen.

verscheidenheid

Diversiteit is een van de sleutels tot het succes van Western. Door de jaren heen heeft de campusgemeenschap meer dan 60 clubs en studentengroepen opgericht en werkgelegenheidsbeleid en -diensten geïnitieerd die zijn ontworpen om de rijke en inclusieve omgeving van het Westen te helpen aanmoedigen en ondersteunen. De universiteit streeft ernaar cultureel gevoelige en inclusieve diensten te bieden aan alle studenten, docenten en personeel, en tegelijkertijd het multiculturalisme te omarmen dat ons campuslichaam definieert.

Familie ondersteuning

Western is er trots op dat ze leden van de campusgemeenschap met gezinnen ondersteunt. Wij streven ernaar om accommodatie te bieden zoals beschreven in de Ontario Human Rights Code. Op deze pagina worden verschillende gezinsspecifieke bronnen beschreven die op de campus beschikbaar zijn voor personen die in de behoeften van hun gezin moeten voorzien.

Eten & Dineren

Western heeft veel plekken om te ontspannen en te eten op de campus. Er zijn 28 Campus Eateries in 12 verschillende gebouwen, waaronder 22 coffeeshops met populaire nationale Java-merken. Of u nu op zoek bent naar iets snels op weg naar de les of naar een formele sfeer om een collega mee te nemen voor een zakenlunch, bij Western vindt u kwaliteitsvolle maaltijden.

Vervoer en parkeren

Je verplaatsen op de campus is eenvoudig, maar personeel, studenten, docenten en bezoekers zijn altijd op zoek naar meer informatie over deze essentiële dienst. Vanaf deze pagina krijgt u toegang tot parkeergelegenheid op de campus, informatie over parkeervergunningen en kunt u zelfs ontdekken hoe u parkeerboetes kunt betalen als dat nodig is.

  toelatingen

  Over het algemeen zijn dit de gegevens die wij gebruiken om uw sollicitatie te beoordelen:

  • Uw algehele prestaties in uw meest recente curriculum
  • Hoe u het doet in de cursussen die vereist zijn voor uw programma
  • Eventuele optionele of vereiste aanvullende formulieren
  • Uw niveau van Engelse taalvaardigheid

  Hoe het proces werkt

  Over het algemeen zijn dit de stappen die u moet nemen om bij Western te solliciteren:

  • Beperk uw programmakeuzes
  • Dien uw aanvraag in op OUAC
  • Maak uw Studentencentrum-account aan
  • Markeer alle deadlines in uw agenda
  • Cijfers indienen
  • Aanvullende formulieren indienen
  • Wacht op uw toelatingsbesluit

  Internationale baccalaureaatvereisten

  Je hebt nodig:

  • Een compleet IB-diploma, inclusief:
   • Kennistheorie en uitgebreid essay
   • Voldoet voor ten minste zes vakken (drie op hoger niveau)
   • Een minimaal totaalcijfer van 27 (inclusief het Extended Essay en TOK)
   • Geen enkel cijfer minder dan 4 op een cursus
   • Vereiste cursussen voor uw programma

  Hoe aan te vragen

  Toegang tot applicaties

  Voor toegang tot de Western University Graduate Application is een van de volgende twee sets inloggegevens vereist:

  Optie 1: Nooit eerder op Western toegepast?

  Als u zich nog nooit eerder bij Western University heeft aangemeld, heeft u een tijdelijk Western Applicant Account nodig. Het tijdelijke Western Applicant Account (login, wachtwoord) kan worden aangemaakt op de startpagina van de aanvraag. Klik op de knop Account aanmaken en vul de benodigde gegevens in.

  Optie 2: Eerder toegepast op Western?

  Als je je eerder bij Western hebt aangemeld, heb je een Western Student Identity (login, wachtwoord) gekregen. Je kunt een actieve Western Student Identity gebruiken om in te loggen bij het Studentencentrum en een nieuwe Western University Graduate Application aan te maken. Als je je westerse studentenidentiteit opnieuw moet activeren, volg dan de stappen die worden beschreven op de homepage van het Studentencentrum.

  Toelatingseisen

  Hieronder worden de minimale toelatingseisen uiteengezet door de School of Graduate and Postdoctoral Studies. Neem deze informatie door om er zeker van te zijn dat u over de kennis beschikt die nodig is om te slagen in uw onderwijsactiviteiten.

  Zorg ervoor dat je de programmaspecifieke websites bezoekt waarop je geïnteresseerd bent, omdat elk graduate-programma specifieke toelatingseisen kan hebben, waaronder hogere gemiddelden dan het minimum.

  Masteropleidingen

  Aanvragers moeten beschikken over een vierjarig diploma van een geaccrediteerde universiteit. De School of Graduate and Postdoctoral Studies vereist een gemiddelde van ten minste 70% voor de cursussen die zijn gevolgd in de laatste twee voltijdse jaren van de bacheloropleiding. Gelijkwaardige kwalificaties kunnen worden overwogen op basis van de normen van het vakgebied of beroep.

  Doctoraatsprogramma's

  Aanvragers moeten beschikken over een masterdiploma of een gelijkwaardig diploma van een universiteit, hogeschool of instituut en bewijs leveren van onderzoekspotentieel. De School of Graduate and Postdoctoral Studies vereist minimaal een gemiddelde van 70% in de masteropleiding, zoals bepaald door de School of Graduate and Postdoctoral Studies.

  Engelse taalvaardigheid

  Kandidaten wier eerste taal niet Engels is, moeten het bewijs leveren van hun vaardigheid in het gebruik van de Engelse taal door een bevredigende* prestatie in de afgelopen twee jaar in een van de volgende:

  • De test van Engels als vreemde taal (TOEFL). De minimaal aanvaardbare score is 86, zonder individuele score lager dan 20 voor de internetversie, of 550 voor de papieren en potloodversie, hoewel sommige programma's een hogere minimumscore vereisen. [Western's TOEFL-ID is 0984].
  • De Internationale Engelse Taaltestdienst (IELTS). De minimaal acceptabele score is 6,5 uit 9. De IELTS wordt aangeboden in zes testcentra in de VS en drie in Canada.
  • De Duolingo Engelse test. Aanvragers moeten een minimumscore van 115 behalen.
  • De Canadian Academic English Language Assessment (CAEL-beoordeling). De minimaal aanvaardbare score is 60. De CAEL Assessment wordt aangeboden in verschillende landen over de hele wereld, evenals in Canada.
  • West-Engels Talencentrum. De vereiste is het succesvol voltooien van het niveau Hoog-Geavanceerd.
  • Het ESL-programma van Fanshawe College. De vereiste is afstuderen op niveau 10, Engels voor academische doeleinden, met een minimum van 80% in alle onderdelen.

  Programma's bij Western vereisen mogelijk een hogere minimumscore dan hierboven vermeld of accepteren mogelijk niet alle bovenstaande tests of taalprogramma's voor toelating; Neem voor informatie rechtstreeks contact op met het graduate programma.

  Studenten die een bewijs van vaardigheid in het Engels moeten overleggen, moeten hun eigen regelingen treffen om de TOEFL, IELTS of CAEL te schrijven en om de officiële resultaten door het testbureau rechtstreeks naar de School of Graduate and Postdoctoral Studies te laten sturen. Afgestudeerden van het ESL-programma van Fanshawe College moeten een officieel bewijs van afstuderen overleggen.

  Beurzen en financiering

  Overheidsleningen en subsidies

  Leningen

  Een lening is een financiële ondersteuning die je na je studie in termijnen terugbetaalt. Bekijk deze leningen als u:

  • Woont in Ontario
  • Uit een andere provincie in Canada
  • Parttime studeren
  • Op uitwisseling gaan
  • Heeft extra ondersteuning nodig vanwege een handicap, kinderopvang of een laag gezinsinkomen

  Ontario Leer en blijf Grant

  U hoeft de subsidie niet terug te betalen, zolang u aan de voorwaarden voldoet. De Ontario Learn and Stay Grant biedt financiering aan studenten verpleegkunde aan Western als zij zich na hun afstuderen voor een bepaalde periode in de regio Londen willen gaan werken. De beurs dekt uw collegegeld, studieboeken en andere educatieve kosten.

  Beurzen zijn prijzen voor academische of andere prestaties. Bijvoorbeeld:

  • Western's Admission Scholarship Program - gebaseerd op het gemiddelde van uw middelbare school. Je komt hier automatisch voor in aanmerking.
   • Western's Admission Scholarship voor zwarte en inheemse studenten - gebaseerd op je middelbare schoolgemiddelde. Je wordt automatisch in aanmerking genomen, maar eerst moet je jezelf identificeren als zwart of inheems.
   • National Scholarship Program – voor allround uitmuntendheid. Ontvang tot $ 72.000!
   • Vijf James Jenkins President's Entrance Scholarships van $ 50.000 voor zwarte studenten.
   • Eén Neen Hodgins National Entrance Scholarship for Arts & Humanities-studenten ter waarde van $ 80.000.
   • Schulich Leader Scholarships – tot $ 100.000 om vakken op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (STEM) te studeren.
   • Faculteit der Letteren en Geesteswetenschappen Toegangsbeurzen - automatische beurs van $ 2,000 of $ 2,500, afhankelijk van uw toelatingsgemiddelde.

  Beurzen en werkstudie

  Beurzen en werkstudieprogramma's vormen een aanvulling op de financiering voor studenten in financiële nood.

  Bursary: financiële steun die je niet terugbetaalt, net als een beurs. Behalve dat beurzen volledig gebaseerd zijn op financiële behoeften. Je solliciteert er naar.

  Werkstudie: niet je doorsnee bijbaan. Dit zijn specifieke deeltijdbanen op de campus die flexibiliteit bieden rondom je studie.

  Toelatingsbeurs voor studenten buiten de provincie

  Als je vanuit een andere provincie naar Western komt, kun je $ 3.000 krijgen om je studie te financieren. Als u uit Québec komt, kunt u minimaal $ 4.000 krijgen. Toelatingsbeursaanvraag.

  Ranglijsten

  • Western rangschikt 114 van de bijna 1.500 universiteiten wereldwijd, gebaseerd op de QS World University Rankings van 2024
  • Western in de top 10 van 1.705 universiteiten op de mondiale duurzaamheidsranglijst
  • Western erkend als een van de twintig beste universiteiten ter wereld in nieuwe mondiale duurzaamheidsranglijsten
  • Western serveert duurzaamheid op het gebied van wonen
  • Western stijgt op de QS World University Rankings

  Locaties

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 3K7, London

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 5B9, London

  Vragen